dissabte, 24 de març del 2012

Fira de Màgia de Torroella FIMAG 2012 | Verkami | Crowdfunding para amantes de la creación

 Verkami | Crowdfunding para amantes de la creación: Fira de Màgia de Torroella FIMAG 2012

Descripció del projecte

QUÈ ÉS?
La Fira de Màgia FIMAG és una iniciativa nova que busca potenciar el món de la màgia per convertir-se en un referent a tot Catalunya i també al conjunt de l’Estat.

QUAN SE CELEBRA?
Se celebrarà el 8 i 9 de juny de 2012 i comptarà amb la participació d’una trenatena d’artistes, entre professionals i amateurs.

ON SE CELEBRA?
Serà a la població de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà, amb actuacions repartides en una tretzena d’espais del nucli antic.

ESPECTACLE PRINCIPAL
L'espectacle principal serà "La Asombrosa Historia de Mr. Snow" d'Antonio Diaz (Premio Nacional de Magia) a l'auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí. Mireu el vídeo a d'alt.

ESPECTACLE SOPAR ESPECTACLE MÀGIC
Espectacle dirigit per Miquel Crespi excomponent de La Cubana, menú 200grs de màgia, 1/2 litre d'humor i 1 polsim de sorpresa. Palau Lo Mirador de Torroella de Montgrí.

MÀGIA GOLFA LA SALA
A partir de les 00.00h i fins a les... podràs gaudir d'un extrordinari show amb cuatre mags. Màgia còmica, màgia d'aprop, cartomagia, desaparicons... mentre prens les millors copes.

MICROFINANÇAMENT
Amb un esforç molt petit per part teva, entraràs a formar part del FIMAG i deixaràs per sempre la teva empremta en el Fira de Màgia de Torroella de Montgrí.
El Crowdfunding o Micro-finançament és una innovadora forma de recolzar projectes de manera col·lectiva, on es substitueix la idea d’un promotor principal per l’ajuda de molts petits promotors.
Un exemple simplificat:
“En comptes de demanar a una sola persona que inverteixi 1.000€, es demana a cent persones que inverteixin 10€”
Aquests petits promotors anomenats mecenes, reben com a agraïment especial al recolzament donat al projecte, obsequis que varien segons l’aportació feta: regals exclusius, entrades per als espectacles, samarretes, descomptes especials, sortir als crèdits, etc.

AJUDA'NS A FER-HO POSSIBLE
És molt ràpid i senzill. Primer t’has de registrar a la web de Verkami. Un cop a dins només has d’escollir la opció de recolzament que més t’agradi i esdevens mecenes del projecte.
Els projectes a Verkami tenen 40 dies per a aconseguir la quantitat de finançament que s’hagin fixat. En el cas d’arribar a sumar la xifra marcada dins del termini, es carrega al teu compte la quantitat que hagis triat a partir del 5 de maig. Si un cop esgotats els 40 dies no hem assolit la xifra desitjada, no es carrega cap aportació.
Si has llegit fins aquí, es que estàs prou interessat/da en aquest viatge i a només un “clic” de fer-lo realitat. A la teva dreta pots triar l'opció que més t'agradi. Anims !!
Amb tu, això serà possible.
La web de FIMAG
FIMAG en Facebook
FIMAG en Twitter @fimagmagia
FIMAG en Google+

Comparteix el projecte amb els teus amics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada