dijous, 27 d’octubre del 2011

AUDICIONS FAMILIARS AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Publicat a http://www.sortirambnens.com 
Espectacles infantils i familiars
El Palau de la Música Catalana ofereix un espai on pares i fills poden compartir la música. Els espectacles infatils musicals que s'ofereixen estàn envoltats d'altres formes d'expressió com la dansa, el teatre, la poesia, les arts plàstiques etc... per tal de desenvolupar la creativitat i la imaginació dels més petits.
Zig zag, passets al Palau
Dissabte 5 de novembre a les 11 i a les 12:30 hores

Intercanvi d'emocions a través del joc musical per a nens i nenes d'1 a 2 anys.
Cançons, jocs, danses i altres emocions que els petits gaudiran amb vosaltres, acompanyats dels actors, músics i cantants. Aquestes sessions didàctiques apropen els petits a les diverses aplicacions musicals perquè comencin a viure el món de vivències i sensacions que proporciona la música.
Companyia Kamalundu
Direcció musical: Pedro Pardo
Direcció: Marta Fiol

Bim Bom, nadons al Palau
De 0 a 12 mesos
Diumenge 6 de novembre a les 11 i a les 12:30 hores
Dissabte 12 de novembre a les 11 i a les 12:30 hores
Diumenge 13 de novembre a les 11 i a les 12.30 hores
El despertar musical dels nadons. Una experiència única durant la qual els pares viuen i comparteixen amb els nadons les seves primeres emocions musicals.
A mig camí entre el taller d'educació musical i l'espectacle, assistireu al despertar de l'oïda i les percepcions auditives dels petits, a través de sons, cançons, ritmes i jocs.
La volta al mon amb 80 instruments de percussió
Diumenge 20 de novembre a les 12 hores
Per a nens i nenes a partir dels 4 anys
Un viatge apassionant a ritme de samba, ragtime, merengue, blues, etc.
Un recorregut pels cinc continents en què descobrireu un fabulós univers musical.
Tot ritme, amb 80 instruments de percussió
No heu sentit dir mai que la música té màgia? Doncs utilitzem la màgia de la música per trobar-nos tots, de cop i volta, a les selves prejuràssiques, on els micos van inventar els ritmes musicals picant bastons; amansim les feres prehistòriques i, com si el so fos una autèntica estora voladora, iniciem un llarg viatge arreu del món per descobrir com l’utilitzen al desert del Sàhara, a l’Aràbia, a la Xina i al Japó, al Brasil i a les costes del mar Carib, a l’Amèrica del Nord i, finalment, a Europa.

JORDI VILAPRINYÓ, teclats
CARLES LOBO, guió i presentació
Trencadís de cançons
Diumenge 27 de novembre de 2011 a les 12 hores
Per a nens i nenes a partir de 3 anys

L'ordinador és un estri amb moltíssimes possibilitats; fins i tot pot donar vida a tres símbols arquitectònics del Palau de la Música: la donzella de la façana, les palmeres semivoltes i el cavall alat del segon pis.
Si deixem que aquests personatges tan curiosos i diferents s'inventin el que vulguin a l'escenari a partir d'allò que els suggereixen diversos sons, cançons o petits poemes (siguin d'autor, o no), l'espectacle està garantit.
I més encara: si els donem tot tipus d'elements escenogràfics perquè els utilitzin i facin volar la imaginació, l'espectacle es convertirà en una gran festa de so, paraula, moviment i color.
COMPANYIA FACTORIA MASCARÓ
EL SOMNI DEL DRAC, veus i instruments
JOAN FIGUERES I QUIM SERRA, guió
JOAN FIGUERES, composició musical
J. SERRA I Q. SERRA, direcció i coreografia
Contrastos musicals entre modernitat i tradició
En Jan Titella, una aventura musical del Centre de Titelles de Lleida
Dissabte 14 de gener de 2012 a les 11 i a les 12:30 hores

Diumenge 15 de gener de 2012 a les 11 i a les 12:30 hores

Per a nens i nenes a partir de 2 anys

En Jan Titella. Un titella aventurer que ens conduirà per un recorregut de sons i sorolls que travessarà la ciutat, la platja, la tempesta i acabarà, feliçment, al bosc.
EN JAN TITELLA, és una proposta centrada en el suggestiu món dels titelles, on s'intenta estimular l'atenció per la música dels més petits.
La nit, la ciutat, el bosc, el vent, la pluja, les tempestes, cada cosa té el seus sorolls, els seus silencis i els seus ritmes.
Si escoltem bé tot aquest garbuix sonor que ens envolta cada dia (el tro fort i greu, el xiulet agut i constant del vent, la insistència regular quan canta un grill o la d’una màquina gratadora d’asfalt, el pedalejar ara ràpid ara lent de la bicicleta d’en Jan) podrem imaginar i inventar mil maneres de fer música diferent.
Intèrprets: Centre de Titelles de Lleida
Text: Joan-Andreu Vallvé
Música: Poire Vallvé


ZIG ZAG, PASSETS AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada