dissabte, 29 d’octubre del 2011

Encontre professionals animació infantil - Toon a Ville | Luvania

Toon a Ville

Encontre internacional d’animadors, Projeccions i Jornada de professionals al voltant de l’animació infantil.

-
Divendres 9 de desembre de 2011.
Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
-
Toon a Ville és la llar dels animadors, la capital internacional de l’animació infantil. L’indret on gaudir, reflexionar i créixer.

ENCONTRE DE TALENTS

Tres hores de paraules a càrrec dels millors professionals del sector.

Són les persones, els professionals de l’animació i el seu talent els que, al visitar Toon a Ville, fan d’ella la capital de l’animació infantil.
Oferirem a professionals de l’animació infantil la tribuna ideal per a que exposin quina és la seva visió de sector, quines són les seves intuïcions i motivacions. Quines han estat les claus que han guiat el seu treball.
Presentacions breus, intenses, inspiradores, sense cap més requisit que el de ser genuïnes i il·luminadores, per a ajudar-nos a entendre el que està passant i intuir el que vindrà.
Toon a Ville 2011 comptarà amb la participació de:

JORNADA PER A PROFESSIONALS

Mil estones en passadissos, bars i espais de trobada per gaudir de la companyia i conèixer d’a prop als que comparteixen la mateixa passió i ofici.
Toon a Ville és l’espai d’encontre, d’aprenentatge, d’estímul, de coneixement i d’intercanvi entre professionals, estudiants, aficionats i amants de l’animació.

PROJECCIONS

I també és una nova i singular oferta d’oci, formació i cultura dirigida a infants, públic preadolescent, famílies i aficionats a l’animació.
Tres hores de projeccions d’una selecció de la millor producció nacional i internacional d’animació infantil per TV que ens descobrirà què s’està coent, quines són les tendències actuals i qui són els que hi estan treballant.

www.toonaville.com





LUVÀNIA S.L.
+34 973 28 33 80
luvania@luvania.cat
Toon a Ville | Luvania

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada