dijous, 27 d’octubre del 2011

EL SECRET DEL PIRATA, A TIANA

El secret del pirata, de Sandra Rossi

Diumenge 20 de novembre de 2011 a les 18 hores

Per a nens i nenes a partir dels 3 anys

La mare de la Marina per fi està sola a casa, així que puja a les golfes per preparar el regal d’aniversari de la seva filla. Aquest any rebrà un regal molt especial: un bagul ple de contes que el seu besavi, el gran pirata Silvestre, va anar arreplegant al llarg dels seus viatges…


Sota la direcció de Jordi Girabal, membre de la Cia. Teatre Mòbil, Sandra Rossi presenta el seu primer espectacle en format teatral. El muntatge va ser estrenat a la Mostra d'Igualada 2010 amb molt bona acollida.


Entreteniment i diversió mentre aprenem qüestions com la diversitat, la tendresa, el sentit del humor o el diàleg.

Durada: 1 hora
Idioma: Català


Direcció : Jordi Girabal
Actriu: Sandra Rossi
Escenografia: Txema Rico
Vestuari: Elsa Guerra
Música original: Santiago González
Muntatge musical: Alexis Masdeu

Ploramiques, de la Cia. de l'Estaquirot teatre

Diumenge 18 de desembre a les 18 hores

Per a nens i nenes a partir dels 3 anys

Espectacle de titelles on els personatges estan manipulats a la vista i que, mantenint la qualitat, pedagogia, entreteniment i estil de la reconeguda companyia de teatre familiar catalana, explica als nens i nenes que no serveix de res ser ploramiques i que sempre cal trobar la part bona de les coses.

Tots coneixem els PLORAMIQUES: són els nens que ploren, rondinen, que fan marranades i mai estan contents. Sempre volen més coses, no en tenen mai prou ; estan enfadats i no es cansen de plorar.

Però hi han uns altres personatges que potser no coneixeu: els APROFITS. Aquests , sempre estan contents i en treuen profit de tot. Aprofiten les coses que la gent llença per fer les seves cases, els seus vestits, joguines i màquines. I també s'aprofiten dels PLORAMIQUES. Han descobert que amb l'energia dels plors, de les marranades i de les patades , poden fer funcionar aparells com la torradora del pa, la màquina de fer crispetes, la pianola i fins i tot, una fira!

Els PLORAMIQUES no saben com fer-ho per anar-se'n del país dels APROFITS , però finalment aprenen que l'únic que els cal per a aconseguir-ho, és deixar de marranejar. I així , desprès de passar per diferents aventures, acaben tornant contents a casa seva.




EL SECRET DEL PIRATA, A TIANA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada