dimecres, 26 d’octubre del 2011

Octubre de titelles i gastronomia al Poble Espanyol

Teatral.net

Octubre de titelles i gastronomia al Poble Espanyol
Publicat per Ainhoa Ollero Naval 19/10/2011

El Poble Espanyol us convida a gaudir tots els diumenges d'octubre de l'obra Receptari, a càrrec de la companyia Teia Moner. L'obra, interpretada per la mateixa Teia Moner i digirida per Miquel Espinosa, explica als més petits i als que no ho són tant una sèrie d'històries basades en receptes que fan volar l'imaginació. A Receptari, la Teia ajudada per uns titelles ens prepara —amb menjar fresc— un seguit de plats farcits de personatges fantàstics: bruixes, follets, fantasmes i molts més.

La veterana companyia Teia Moner ha creat més de 25 espectacles que s'han representat més de 10.000 vegades arreu del món. Entre d'altres, ha guanyat el Premi Rialles 1993 i el Premi Xarxa 2000.

Abans de l'espectacle, els nens podran participar en el Taller Gastronòmic de Tardor, on aprendran a fer servir ingredients de temporada per preparar plats senzills i saborosos.

Receptari es representarà tots els diumenges d'octubre al Poble Espanyol a les 12.30 del migdia, i el Taller Gastronòmic de Tardor tindrà lloc just abans, de 10.30 a 12h. Es pot accedir a totes dues activitats amb l'entrada general al recinte o bé amb els abonaments anuals del Poble Espanyol.

Adreça: Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, 08038, Barcelona (Montjuïc).


Teatralnet Notícies: Octubre de titelles i gastronomia al Poble Espanyol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada