diumenge, 30 d’octubre del 2011

Ajuda'ns a gravar el primer disc del Pot Petit. Verkami

Descripció del projecte Verkami

QUI SOM?
El Pot Petit és una companyia de teatre i animació per a tots els públics formada per Siddartha Vargas i Helena Bagué, que amb moltes ganes i inquietuds artístiques vam engegar aquest projecte ara fa 3 anys. En el Pot Petit podreu trobar espectacles molt diversos que oferim per a tota la família i en especial als més petits de la casa, alguns d’ells són: Espectacles d’animació:“Quina Festa!”, “El Pot Petit i la Mermelada Band” i “De tots colors” Espectacles de contes i cançons: “Macedònia de contes” i “Una carta de reis molt especial” Els dos components del grup som mestres, formats en el mon del lleure i amb estudis de teatre, circ, teatre musical i pedagogia teatral.

QUÈ ENS MOU A REALITZAR AQUEST PROJECTE?
Durant aquests tres anys hem tingut la sort de visitar molts pobles i ciutats del territori català fent les nostres actuacions, i en moltes d’elles hem tingut una petició de la gent que ve a veure els nostres espectacles, i aquesta demanda no és altra que la d’enregistrar les cançons que fem en les actuacions en un CD perquè els nens i nenes puguin escoltar i tenir els nostres temes a casa.
Així és com va sorgir la idea de enregistrar un CD del Pot Petit. Ja que la majoria de cançons que fem ens els espectacles són de creació pròpia, vam pensar que seria una bona manera de fer-les conèixer i respondre a la petició dels nens, nenes, pares i mares que ens segueixen habitualment.

PROJECTE
La idea és poder gravar un CD amb 12 cançons. Aquests temes estan pensats perquè es puguin treballar a les escoles, o bé perquè els pares i mares puguin gaudir-les amb els seus fills i filles a casa. És per això que a més de la cançó, l’acompanyarà el corresponent “play-back” per poder-la treballar a l’escola o perquè siguin els nens i nenes que hi cantin a sobre.
Així doncs en aquest CD hi podrem trobar cançons que parlin del Nadal, del Carnestoltes, o de la festa de Sant Jordi, així com d’altres que són més d’animació, o que expliquen una història. Volem que aquest treball, a part d’una part lúdica tingui una part en la qual els nens/es puguin aprendre valors i conceptes a partir d’unes cançons pensades i treballades per això.
La música té el do d’acostar a les persones, i això ho hem pogut comprovar en els nostres espectacles, sobretot en els d’animació. L’efecte socialitzador a través de les danses fa que els nens i nenes aprenguin a conviure de millor manera amb altres nens i nenes, establint una comunicació més harmoniosa. La música els hi dóna seguretat emocional, confiança, perquè es senten compresos al compartir cançons amb els altres nens i nenes i entren en un clima d’ajuda, col·laboració i respecte mutu. Les cançons que podrem trobar al CD, són cançons amb una estructura rítmica i melòdica bastant senzilla, amb moltes repeticions i que es poden acompanyar amb gestos al cantar-les, així és com als nens i nenes els hi resulta més fàcil aprendre les cançons i alhora durant l’etapa d’alfabetització milloren la forma de parlar i d’entendre cada paraula.

PER QUÈ VERKAMI?
Quan vam descobrir el micromecenatge de Verkami, ens va semblar una molt bona idea per portar a terme el nostre projecte. Ens fa il·lusió que us pogueu sentir una part molt important d’aquest projecte, i nosaltres us ho agrairem de la millor forma possible amb el sistema de recompenses que podreu trobar a les aportacions. Certament preferim tenir un deute amb totes les persones que ens recolzen dia a dia, i que donen sentit al Pot Petit, que no amb qualssevol entitat financera. Així doncs, confiem amb tots vosaltres, perquè hem rebut el vostre suport incondicional des del primer moment, perquè sinó tinguéssim aquest suport i no vinguéssiu a veure i a disfrutar dels nostres espectacles, el Pot Petit no existiria, i és per això que volem que aquest CD us el sentiu molt vostre.

PER QUÈ DEMANEM 2.700€?
Doncs bé, aquests 2.700 euros els destinarem a la finalització del nostre primer CD, ja que no hem pogut completar tot el procés de gravació. Amb les vostres aportacions podrem acabar el procés de gravació i tot el procés de mescles i màstering, el disseny del CD (caràtula i llibret), fabricació del CD amb llibret de 16 pàgines, material de promoció, presentació del CD en un teatre, enviaments, etc.
Actualment ja estem treballant en el CD, tenim gairebé acabades les lletres i els arranjament dels 12 temes, i ja hem començat la gravació. La nostra intenció és que surti a la llum abans de que s’acabi l’any, és a dir comptem que a mitjans del mes de desembre puguem fer la presentació.
Creiem que totes les aportacions, siguin de l’import que siguin, són importants, és per això que entre tots els que ajudeu a tirar endavant aquest projecte, sortejarem una estada de cap de setmana (2 nits) en una casa de turisme rural amb encant, amb capacitat fins a 8 persones perquè ho pogueu disfrutar amb tota la família.
Cortesia de: www.empordaenfamilia.com i www.santmori.com El sorteig es portarà a terme el dia de la presentació del CD.

EP, VOLS VEURE ALGUNA DE LES NOSTRES ACTUACIONS?
Pots anar a qualsevol d’aquests links per veure un petit tast dels nostres espectacles:

MOLTES GRÀCIES PER ENDAVANT!
Només que us hagueu interessat pel nostre projecte ens fa molt feliços. Nosaltres disfrutem molt fent aquesta feina tan gratificant i podent fer feliços a petits i grans. Fer un CD significa fer un altre pas a la nostra carrera i una manera de fer arribar la nostra música i la nostra il·lusió a moltes més cases, escoles, llars d’infants, etc. És per això que us donem les gràcies perquè sabem que molts de vosaltres ens ajudareu, i nosaltres seguirem treballant i millorant per vosaltres dia a dia! El Pot Petit cada dia és més gran... i això només és possible gràcies a tots i totes els que hi confieu!

www.potpetit.com



Verkami | Crowdfunding para amantes de la creación: Ajuda'ns a gravar el primer disc del Pot Petit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada