divendres, 29 de juny del 2012

Sorbets de fresca a Sabadell - Programació Estiuenca per a Famílies - Obra social - Unnim

 • Per gaudir del Jardí de l'Espai Cultura Unnim amb espectacles, tallers i variats i saborosos sorbets per refrescar el paladar de grans i petits 
 • Lloc: Espai Cultura Unnim, C/ d'en Font, 25 - Sabadell
 • Activitats familiars, vespres insòlits i nits especials
 • Del 30 de juny al 30 d'agost

 

Programació familiar

Tots els dissabtes d’estiu... ‘ Contes i racons’
Amb narracions de contes, mercats d’intercanvi, circuits urbans i el teu diari!!!
Horari: d’11.00 a 13.00h

Edat recomanada: de 3 a 9 anys

Amb la col·laboració d’autors, autores i editorials
Activitat gratuïta, excepte el Rally dels Sorbets.


Els racons, cada dissabte:
 • Rally dels Sorbets: Wroum, wroum!! Qui t’ha dit que a partir dels 3 anys no pots conduir? Vine a fer un tomb amb uns cotxes ben singulars que et faran ser un gran pilot de curses.
        A càrrec de Wroum, wroum - Preu: 2,00€
 • L’estenedor del diari dels sorbets: Fes el teu propi llibre recordatori dels Sorbets! Dibuixa, escriu...imagina!! Explica’ns les activitats que més t’han agradat i les històries que has viscut. Fes el teu propi diari! 
 • Mercat d’intercanvi: Què podem fer amb els objectes que ja no necessitem però que encara estan en bon estat? Vine al primer mercat d’intercanvi dels Sorbets i porta’ns els jocs, contes i complements d’estiu que ja no utilitzis, però que estiguin en bon estat i nets.
 • 7 i 14 de juliol: Intercanvia els jocs de taula, trencaclosques i joguines que ja no fas servir per d’altres que t’il·lusionin! 
 • 21 i 28 de juliol: Porta els contes i llibres ja llegits i canvia’ls per d’altres que encara no hagis llegit. 
 • 4 i 11 d’agost: Intercanvia la música que ja no escoltis i els cromos de les teves col·leccions per d’altres que et faltin! 
 • 25 d’agost: Intercanvia els complements de l’estiu i les gorres que t’han quedat petites o que ja no utilitzis per d’altres que t’escaiguin!

Els contes
Dissabte 30 de juny
Quicquiriquic
Narradors/actors: alumnes de 4rt de primària de l’escola Nostra Llar de Sabadell
Autora: Núria Llunell; il·lustrador: Sebastià Brossa
Amb la col·laboració de Tuins Editorial
Amb l’arribada de la primavera totes les gallines esperen un gall. Però què passa si en lloc d’un n’arriben quatre? (45')

Dissabte 7 de juliol
La germana dels set corbs.
Narradora: Mercè Rubí
Autors: Germans Grimm; il·lustració: Núria Freijóo; daptació: Maria Carme Bernal i Carme Rubio
Amb la col·laboració de l’editorial Publicacions l’Abadia de Montserrat
En ocasió dels 200 anys de la publicació del primer recull de contes dels germans Grimm, us presentem aquesta rondalla, La germana dels set corbs, que ens explica com la valentia d’una noia pot arribar a desfer el terrible encanteri que té sotmesos els seus set germans. (45')

Dissabte 14 de juliol
Les bones maneres.
Narradores: Dinsdungat Animació
Autores: Lídia Oliveras i Mireia Augué; il·lustració: Àngel Sauret
Amb la col·laboració d’Editorial Mediterrània
Aquest conte comença en un planeta molt i molt llunyà... La gent que hi viu es troba que el vent s’ha emportat un tresor important, però... què s’ha endut? El conte acaba aquí, a Sabadell, on la Berta i en Martí ajudaran els habitants d’aquell planeta a descobrir-ho. Després de sentir la història, farem un taller.
A partir dels llibres de la col·lecció “Les bones maneres”, els nens i nenes aprendran de forma lúdica els hàbits socials i de cortesia. (60')

Dissabte 21 de juliol
L'Elna i la capsa de llumins.
Autora i narradora: Judit Canela.
Amb la col.laboració de l’editorial Modernito Books
L'Elna vol una mascota sigui com sigui, però a casa seva no hi caben els animals que desitja: lleons, balenes, mussols... Ho té gairebé tot, encara que voldria tenir una mascota, la desitjada mascota... Un dia, li regalen una capsa de llumins: què s'amagarà a dins? (40')

Dissabte 28 de juliol
Bruixes, gegants i animalades.
Narradores: Roser Ros i Magalí Homs
Autors: Roser Ros, Lola Barcelò, Patricia McGill, Laia Porta, Laura Rodriguez, Esther Subías, Mon Mas, Mercè Rubí i Blai Senabre; il·lustradors: Arnal Ballester i Irenne Bordoy
Amb la col·laboració de l’editorial Tantàgora
Dotze contes de la tradició oral catalana on les bruixes tenen presència destacada, històries de gegants i un recull d’embarbussaments amb els animals com a protagonistes. (50')

Dissabte 4 d’agost
Anguè perdut al bosc.
Autora i narradora: Anna Aromir.
Un nadó es perd enmig d'un bosc primaveral. Sort en té dels animalets i dels diferents personatges fantàstics que s’hi trobarà, perquè l’ajudaran en la recerca dels seus pares. Abans, però, haurà de passar moltes aventures... (40')

Dissabte 11 d’agost
Cuentos en cuatro patas.
Autor i narrador: Alekos.
A La Glòria, un poblet de la Serra Nevada de Santa Marta a Colòmbia, un home anomenat Lluís Soriano s’ha inventat una manera de portar els llibres als llocs més apartats de la zona, a lloms de dos ases que es diuen ‘Alfa’ i ‘Beto’. (conte explicat en castellà) (35')

Dissabte 25 d’agost
Un cor màgic.
Autora i narradora: Stel·la Camacho; il·lustradora: Laura di Francesco.
Amb la col.laboració de Sd Edicions
Un cor màgic surt de dins d’una acolorida maleta...Aquesta forma delicada resulta ser saborosa, divertida, esponjosa...! Una història on les paraules i els dibuixos conviden petits i grans a observar, imaginar i somiar una mica més. (40')


Sorbets de fresca - Famílies - Activitats - Obra social - Unnim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada