divendres, 18 de maig del 2012

2n Firafamília a Platja d'Aro aquest cap de setmana

diafamiliagran.jpg
El proper dissabte 19 de maig l’àrea d’infància i la regidoria de benestar de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de les famílies 2012 amb el 2n Firafamília.

La festa començarà a les 10:30h del matí a la sala polivalent de la planta baixa de la casa de la vila amb un acte institucional de benvinguda als nens i nenes nascuts al municipi l'any 2011. Més enllà dels parlaments, totes les famílies assistents rebran un obsequi i podran visitar l’exposició 'Els drets de la infància'.

A continuació, a la Plaça Major de Platja d'Aro es donarà el tret de sortida a la segona edició de Firafamília. D'11h del matí a 14h del migdia, hi trobareu un conjunt d'estands relacionats amb la família, els nadons i els infants amb diversos productes, ofertes i les darreres tendències. Entre ells hi seran Mundotueris, la llibreria online especialitzada en temes relacionats amb la maternitat i la infància, i Pequekanguro, que estaran encantats d'ensenyar-vos els seus portanadons ergonòmics i altres productes relacionats amb la criança natural dels vostres fills.
Aneu a saludar-los!

En el marc de la fira d’11 a 12 h hi haurà diversos tallers familiars i el racó del nadó, i de 12 a 13 h un espectacle d’animació infantil amb la Cia. El Pot Petit.

Més informació a Platja d'Aro www.platjadaro.com

Publicat a http://forum.socpetit.cat

SocPetit.cat • Mostra el tema - ::: 2n Firafamília a Platja d'Aro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada