dijous, 1 de desembre del 2011

CAPGROS.COM - La temporada de teatre promou activitats familiars i nous vals de regal

El primer semestre de 2012 comptarà amb 25 espectacles de teatre, música i dansa programats per l’IMAC.
La temporada d’arts escèniques del primer semestre de 2012 a Mataró comptarà amb un total de 25 espectacles de teatre, música i dansa. Però les principals novetats d’aquesta edició se centraran en la promoció d’activitats destinades al públic familiar, i en un nou val de regal que es posa a la venda pensant especialment en aquest Nadal, i que es podrà descanviar per entrades. El regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, i la cap d’Acció Cultural de l’IMAC, Gisel Noè, han presentat aquest dimecres el conjunt de la programació i aquest seguit de novetats.

En l’àmbit familiar, s’ha organitzat un cicle anomenat "Sortim de nit. Cultura en família", que pretén generar hàbits culturals per compartir en família. El cicle consisteix en tres espectacles: Naïf, de Toti Toronell, Off vs On, de Sònia Gómez; i Katastrophe, de l’Agrupación Señor Serrano. Tots ells, especialment indicats per a infants d’entre 8 i 12 anys, acompanyats dels seus pares. Es posaran a la venda packs que inclouran 4 entrades per espectacle ampliables si la família té més membres- entre els dies 15 i 23 de desembre. "Volem portar la cultura a la família, i fer que els infants aprenguin de petits a participar en aquestes activitats", ha resumit Fernàndez.

L’altra novetat en aquest camp serà l’activitat "Teatre en família". Seguint la línia de les activitats de dansa i música que ja s’estan promovent des de l’IMAC (Ballem en Família, amb la companyia Trànsit, i Cantem en Família, amb Gospel Sons), professionals de l’Aula de Teatre oferiran tallers d’arts escèniques per al públic familiar, dedicats a la comunicació, la creativitat i la interpretació. Tots ells es realitzaran a l’escenari de Can Gassol.

‘ValxCultura’

La nova temporada també presenta una nova iniciativa en el camp més comercial. Es tracta d’uns vals de regal anomenats "ValxCultura". N'hi haurà tres de disponibles, a preus de 10, 20 i 50 euros. Tots ells es podran descanviar per entrades a qualsevol de les obres promogudes per l’IMAC durant el primer semestre de l’any vinent, o aplicar com a descompte en la compra de l’abonament. Els vals es poden adquirir fins al 5 de gener -estan dirigits a la campanya nadalenca-, i gastar fins al 30 de juny.

La programació

Entre els 25 espectacles programats, destaca 30-40 Livingstone, la nova proposta escènica del popular actor Sergi López, que obrirà la temporada el 14 de gener al Monumental. Qui té por de Virginia Woolf, protagonitzada pels mediàtics Pere Arquillué i Emma Vilarasau; i L’espera, amb Marta Marco i Clara Segura, són altres muntatges a subratllar. En el camp de la dansa, no faltarà a la seva cita habitual la companyia mataronina Trànsit, amb l’obra Evangelium. L’oferta també incorpora les tres obres del ‘Sortim de nit’, i dos muntatges per al cicle de petit format a Can Gassol: Pugilatus, d’Escarlata Circus; i Carmela, Lili, Amanda, de March Chornet. Un any més, torna el cicle Butaka per al públic juvenil. Entre les dues obres que s’hi programaran, destaca Dreamin’ & Rappin’, una proposta del mataroní Moisès Maicas que estava prevista estrenar-se en el finalment suspès Festival Shakespare de 2011. L’oferta es completa amb els espetacles infantils de la Xarxa, el cinema en versió original al Monumental, en conveni amb els Verdi, i concerts de grups locals com Big Band Jazz Maresme o Gospel Sons.


CAPGROS.COM - La temporada de teatre promou activitats familiars i nous vals de regal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada