dijous, 8 de desembre del 2011

Anunci de rectificació - Anem al Teatre - Diputació de Barcelona

Es publica el següent text de rectificació de la corresponent convocatòria de la campanya 'Anem al teatre' de la Diputació.
Aprofitem per assabentar-nos que el termini de presentació de projectes és el 19 de desembre, havent-se publicat al BOP el dia 2 del mateix mes: 17 dies per a fer el projecte... 10 dies hàbils, inclosos els ponts. No seria millor que es donés una mica més de marge per a que es presentéssin un projectes més elaborats? És necessària tanta precipitació si el que es vol és 'pluralitat' com es diu a l'escrit?

En relació a l'anunci publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 2 de desembre de 2011, corresponent al procediment obert amb pluralitat de criteris per a la Gestió del programa "Anem al Teatre" a les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia, el Bages, el Berguedà, el Garraf, el Maresme i Osona per als cursos escolars 2012-13 i 2013-14, distribuït en 7 lots, de l'Oficina de Difusió Artística (Exp. 2011/4843), s'ha detectat un error material en l'esmentat anunci en l'apartat 8a), Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació, segons el següent detall:

On consta: "Data límit de presentació: La presentació de les ofertes es podrà efectuar de dilluns a divendres, laborables de 9 a 14 h del matí, fins el dia 19 de desembre de 2012".

Hauria de constar: "Data límit de presentació: La presentació de les ofertes es podrà efectuar de dilluns a divendres, laborables de 9 a 14 h del matí, fins el dia 19 de desembre de 2011".

Barcelona, 2 de desembre de 2011 La secretària delegada, Anna Majó Capilla


Anunci de rectificació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada