dimecres, 29 de febrer del 2012

Cartellera setmanal de Xarxa


EL FLAUTISTA D'HAMELÍN - Arbúcies (Teatre del Centre) - Diumenge, 04 de març 17:30h
ALFRED I LA TEMPESTA - Argentona (Centre Parroquial) - Diumenge, 04 de març 17:00h
PROJECTE MU...! - Castellar del Vallès (Auditori Miquel Pont) - Diumenge, 04 de març 12:00h
UNIVERS - Castellbisbal (Centre Cultural Els Costals) - Diumenge, 04 de març 18:00h
LA PRINCESA I EL PESOL - Esparraguera (Patronat parroquial) - Diumenge, 04 de març 18:00h
MINUTS - Gavà (Espai Maragall) - Diumenge, 04 de març 12:00h
UNA PARADETA PARTICULAR - Juneda (Teatre municipal Foment) - Diumenge, 04 de març 18:00h
RITA, LA RINXOLS I ELS TRES OSSOS - Manlleu (Teatre Casals-Gràcia) - Diumenge, 04 de març 11:30h
LA CAMISA DE L'HOME FELIC - Martorell (Teatre Foment) - Diumenge, 04 de març 12:00h
GRIM, GRIM o la Blancallops i els set porquets - Rubí (La Sala) - Diumenge, 04 de març 12:30h
LA VERTIABLE HISTÒRIA DELS TRES PORQUETS - St Vicenç dels Horts (Centre Catòlic) - Diumenge, 04 de març 12:00h
AVI RAMON - Ulldecona (Teatre Orfeó Montsià) - Dissabte, 03 de març 18:00h
EL FANTASMA MENTIDER - Vilafranca del Penedès (Cal Bolet) - Diumenge, 04 de març 12:00h
LA CAPUTXETA - Vilanova i la Geltrú (Teatre del Círcol Catòlic) - Diumenge, 04 de març 12:00h
LA CAPUTXETA - Vilanova i la Geltrú (Teatre del Círcol Catòlic) - Diumenge, 04 de març 17:30h

Crònica del primer dia de FETEN

Hola des de Gijón, la seu del FETEN, Feria europea de teatro para niños y niñas, la fira de referència a tot l'Estat.

Bon temps i molta, molta gent, entre companyies, programadors i altres persones relacionades amb l'espectacle infantil i juvenil d'arreu.

La crònica és del dilluns, el meu primer dia a FETEN, no de la fira, que ja funciona des de disssabte.

Anem per ordre:

DILLUNS, 27 DE FEBRER


9.15 h. Sala 1. CCAI
Nats Nus Dansa (Cataluña) / Minimón - www.natsnus.com

Una ballarina. 30 minuts de durada.
Amb una escenografia senzilla però molt ben resolta, la intèrpret explica sense (gairebé) paraules la història d'una nena a la seva habitació. Utilitza molts recursos plàstics i de joc teatral i d'objectes: Tècniques de clown, titelles, projecció de vídeo, bombolles de sabó, i un fantàstic edredó, d'aquests que tenen els nens i amb els quals es pot jugar, canviant imatges amb un 'strrrp' de Velcro. Hi ha molta interacció amb els espectadors, que responen perfectament, fins i tot avisant de quan apareix i desapareix un simpàtic personatge projectat (un nen que sembla dibuixat per un altre nen, amb quatre línies) que juga a fet i amagar amb la protagonista.
Sigui per la durada, per la varietat de recursos emprats, o per l'interès de la història i la interpretació solvent de la protagonista, no dona opció a l'avorriment. Els peròs serien, la curta durada , especialment per a públic escolar (algun programador té raó quan diu que les escoles troben massa curt -per la feina que els porta la sortida- un espectacle que duri menys de 45-50 minuts, i de fet no els falta raó), i, digues-me llepafils, el fet que sigui difícil qualificar aquest espectacle com a dansa, sinó més aviat com a pantomima. Això sí, ha agradat força tant a grans com a petits.


11.00 h. Teatro Jovellanos

eme2-Albena-Tanttaka (Galicia - Comunidad Valenciana – País Vasco) / Kafka y la muñeca viajera - www.jpproducciones.com / www.emedous.com

Obra inspirada en un llibre de Jordi Sierra i Fabra, us deixo la referència de la web Papel en Blanco

La obra Kafka y la muñeca viajera del escritor barcelonés Jordi Sierra i Fabra ha ganado el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil que cada año concede el Ministerio de Cultura de España. Esta novela está inspirada en un episodio real de la vida de Franz Kafka que lo llevó a convertirse en un “cartero de muñecas”.
En el último año de su vida, Kafka encontró en el parque Steglitz de Berlín a una niña que lloraba desconsoladamente. La niña contó a Kafka que había perdido a su muñeca, pero éste le explicó que su muñeca estaba en realidad de viaje y que a través de él, el cartero de las muñecas, podrían estar en contacto. Así, durante tres semanas, Kafka fue escribiendo y entregando cartas en nombre de la muñeca viajera a la pequeña.

Durada: 60 minuts, aproximadament. De moment, la que més m'ha agradat. Una obra directa al cor, tan blanca i ingènua, amb sentiments tan bonics, que m'ha arribat a arrencar alguna llagrimeta. El públic (i eren preadolescents!) ni respirava, davant la bonica història d'un vell escriptor intentant crear una il·lusió en una nena en aquella edat en què els somnis són encara possibles. El format de l'espectacle és gran, i omplia l'escenari del Teatro Jovellanos amb desenes de paraigües oberts. Però no ens enganyem, els tres protagonistes (la nena, Kafka i la seva esposa), podrien fer aquest mateix espectacle i provocar les mateixes emocions en un format mitjà, adaptant els tres espais principals (en realitat dos) on transcorre l'acció: el banc del parc i el gronxador del costat, i la casa de l'escriptor. Només observar que el violí que l'actriu que fa d'esposa toca en directe, de vagades no deixava sentir bé els diàlegs dels altres dos personatges, que no duien micròfon. Per gaudir sencerament del magnífic text (això em reforça en la meva insistència en que les companyies tinguin bons textos i bones històries, abans de pensar en posades en escena), això s'hauria d'arreglar.
I una observació pràctica: el públic d'avui era preadolescent, com he dit, segurament ESO. L'obra podria representar-se perfectament per als cicles mitjà i superior de Primària.
Llarga vida a aquest meravellós espectacle, sense grans efectes i molta teatralitat (el pas del temps, per exemple i algun petit truc de Kafka per treure's les cartes de la màniga, literalment), i que puguem veure'l ben aviat a Catalunya.

12.30 h. Centro Municipal Integrado Pumarín Gijón Sur

Teatro del Cuervo (Asturias) - Un lugar en tu corazón - www.teatrodelcuervo.com

Un conte infantil explicat amb bombolles de sabó? Qui en fes aquesta descripció, crec que aniria errat. Un lugar en tu corazón, vol ser, sota la meva manera de veure, un espectacle de bombolles (molt ben fetes, per cert) però que vagi més enllà de la mera exhibició. Per això, al 'bombollaire' li acompanya una actriu que incorpora una mena de 'Pinotxo' femení, una nena de fusta que es fa amiga d'un solitari noi, que té l'art de fer maquíssimes bombolles, però que no té cap altre amic al món.
Acompanyats en tot moment de música, narració (ells no parlen, ho fa una veu enregistrada), unes llums molt treballades (d'altra manera no podríem apreciar bé el treball amb bombolles en tota la seva dimensió) i una correcta utilització de les projeccions videogràfiques com a fons escenogràfic i indicador del pas de les estacions. Res més i res menys. La història en sí no té res d'especial, ni tant sols és un gran guió, sinó una història d'amistat de dos éssers solitaris que es fan companyia mútua i afecte, i sobretot, ens ofereixen un marc no convencional per a apreciar les grans habilitats 'bombollaires' del protagonista masculí.
Durada, 50 minuts.

16.30 h. Sala 2A. CCAI

Teatro La Tartana (Madrid) - Hansel y Gretel (ópera) - http://latartana.wordpress.com


Una versió amb 3 actors-manipuladors del conte del mateix nom, i també de l'òpera d'Engelbert Humperdinck,.
Comença d'una forma una mica estranya, amb un teatrí minúscul per a la primera escena -i un intèrpret que explica la història, com si fos una bruixa, pel meu gust bastant poc dotat-. Quan s'obren les cortines, la cosa canvia i està tot més treballat, i sobretot més gran: el bosc, i posteriorment la casa. Potser a tant desplegament plàstic posaria la pega que als manipuladors, vestits de negre de cap a peus, se'ls veu perfectament quan teòricament volen ser invisibles, però...
El problema és que a partir de l'obertura de cortina, a penes hi ha text, i tot són fragments de la òpera hansel i gretel en alemany original, però en playback. I poqueta explicació del que passa. Visualment té moments molt bons, però em sembla que no se li pot dir òpera a aquest playback, que no m'acabo d'explicar. Potser perquè estic acostumat a versions operístiques on els intèrprets canten en directe, i si fan playback, el fan de sí mateixos, i de versions en una llengua comprensible per a l'espectador, o sigui, català o castellà.
De tota manera, aquí queda una gran feina de producció, que va fer-se en un espai massa petit per poder-lo apreciar degudament.
Durada, poc més de 35'


17.30 h. Salón de actos. CCAI

Teatro Plus (Asturias) - Pequeños deseos - www.teatroplus.com



Espectacle d'una sola actriu, que bàsicament manipula els dos protagonistes titelles (la protagonista i el senyor vent), en una història que parteix de la venedora de llumins d'Andersen. La petita venedora és a la nit de Cap d'Any, i passa fred al carrer. Té pare i casa, però com que no ha venut res, no vol tornar a casa (freda i sense cap comoditat) perquè sap que ell s'enfadarà. Aleshores, el vent apareix i li diu que encengui un dels llumins que parta. Es fa la màgia i una estufa l'escalfa, però només el temps que el llumí dura encès. El vent la convenç perquè demani un desig diferent per cada llumí que li queda. Quan la cosa es posa més trista, de cop i volta s'inventen un número d'òpera on el gall d'indi i el pastís (el sopar de cap d'any que havia demanat) es posen a cantar la Traviata, divertidíssim. Al contrari del relat original, el final és feliç, i la nena aprèn que amb la seva imaginació i desitjant les coses de tot cor, pot crear un món on tot sigui millor. Acaba tornant a estar amb la seva mare (que era morta), i desitjant que als nens del món no els faltin ni els pares, ni una casa,
Destacar personatge del vent, fet amb una senzilla bossa de plàstic, i molt divertit.
Durada, 40 minuts. Molt recomanable per la seva tendresa i humanitat, i per la sapiència dels membres de Teatro Plus, una parella dels llunyans Balcans (ell Serbi, ella Búlgara) establerta fa molts anys a Gijón i amb molts i bons espectacles a l'esquena.

19.00 h. Teatro Jovellanos
Cía. Roberto G. Alonso - (Cataluña) / Simplicissimus -
www.ciarobertogalonso.com


2 ballarins i 2 ballarines, tots molt joves, i uns 70 minuts de durada.
Un espectacle ben curiós: la major part del temps és un music hall (anava a dir per a nens, però res en la forma em fa pensar en una adaptació del gènere per als més petits). Malgrat ser pocs en escena, la concepció és d'espectacle de gran format, amb llums, projeccions i ciclorama de fons, escales mòbils que entren i surten, molts canvis de vestuari, molta il·luminació, fins i tot 'cuques de llum' a diversos indrets de l'escenografia...
Tot i això, al bell mig de l'espectacle hi ha dos números que ben bé podrien ser d'un Soldadet de Plom, posem per cas: un d'una ballarina de clàssic i una joguina que se n'ha enamorat, i el següent, amb dos titelles de fil ballant. A partir d'aquí, torna el to de music hall (o les nostres entranyables 'varietés' del Paral·lel) fins a un final digne d'un espectacle del Molino. Després m'he assabentat que realment el van fer pensant en aquest local barceloní, per a públic familiar.
Res a dir, els nens i els adults s'ho han passat d'allò més bé, i han aplaudit força al final. Parlant amb el seu creador, m'he assabentat que seria una 'revista blanca', és a dir, la única amb la qual els pares podien anar amb els fills al Paral·lel del passat segle.


23.00 h. Patio. CCAI

Circus-Tanzia (Navarra) - Frágil- www.quieroteatro.com

Amb una durada de més de 75 minuts, aquest espectacle ha estat una grata sorpresa pels assistents. Dues noies i un noi, d'una envejable preparació tècnica, han desenvolupat davant nostre un espectacle ple de creativitat i bones idees, dividit en esquetxos on un, dos o tres d'ells interpretaven algun moment tendre, divertit, frenètic, o ves a saber...
A parts iguals de gran qualitat artística, d'expressivitat i de solvència tècnica, professional, l'espectacle es troba en un punt mig entre el circ acrobàtic, la dansa contemporània (de la bona), la gimnàstica rítmica i artística o el número de màgia amb esferes, impecablement interpretat. O bé ho és, senzillament, tot.
Molt recomanable per a adolescents, ja que els atraparà amb la dificultat i magistral resolució dels seus números. Només una recomanació: per a un públic juvenil, convindria deixar una versió d'uns 50-55 minuts, amb els números més virtuosos, perquè mantingui en tot moment un ritme viu.

Dian's Swing, música de Jazz i Swing als carrers del FETEN 2012

La Ventafocs de La Roda, posarà punt i final al FETEN 2012


Una Formació de Formadors i Formadores de Circ Social a nivell europeu

La Xarxa Europea en Formació i Circ social Caravan esta prenent part en un Programa Europeu Leonardo da Vinci per establir i aplicar un Programa de Formació de Formadors en Circ Social a tota Europa.

Publicat a http://educaciotransformadora.wordpress.com


Foto de Carmen Fructoso. Curs de Formació de Formadors en Circ Social a l’Ateneu.

En l’actual context globalitzat de desenvolupament sociocultural que porta a la marginació de comunitats, i alhora a la necessitat de lluitar contra aquesta exclusió social, l’ús de circ com una eina de difusió per a la inclusió social ha demostrat ser un mitjà eficaç d’educació per als infants, adolescents i joves amb menys oportunitats . Això porta a la visualització d’un innovador, artístic, social i pedagògic mitjà: el circ social. Aquesta pràctica, adaptada a cada realitat sociocultural, és una eina intercultural que afavoreix els vincles socials i per tant el desenvolupament sostenible de les comunitats amb menys oportunitats.

El concepte de circ social es basa en el fet que el circ és una forma d’art i un mitjà universal per a l’educació dels infants, adolescents, joves i la seva comunitat:
  • S’ofereix una gran varietat de tècniques d’accés a totes les persones, independentment del seu origen social o cultural, i amb independència dels èxits acadèmics;
  • Pot ser utilitzat com una eina vivencial de treball cooperatiu per al desenvolupament social, i per promoure la cohesió social des de la diversitat i la creativitat.
  • S’encoratja als joves que han desertat de l’escola ha retornar a través d’un ambient d’aprenentatge dins del sistema d’educació no formal.
  • Es fomenta el desenvolupament personal i el desenvolupament de la consciència corporal.
De fet, el circ social ha estat un sector en auge a tot Europa durant els últims 15 anys (per ex., 600 escoles a França ofereixen als joves l’oportunitat d’involucrar en projectes de circ social, un projecte finançat pel FSE està en marxa per impulsar el desenvolupament del sector a Finlàndia, i més de 1.500 joves van a les les escoles de circ social a tota Europa).


Foto d' Antonio Trenas. Espectacle de Final de Curs de l’Escola Infantil de Circ de l’Ateneu.

En conseqüència, els formadors i formadores del circ necessiten desenvolupar competències específiques per treballar en l’àmbit social. és a dir, adquirir eines que treballen amb joves amb menys oportunitats, que són generalment exclosos d’aquestes activitats per raons socials, culturals i econòmiques. Però no hi ha una formació específica per desenvolupar les competències dels nous formadors/es de circ social, o per validar les competències de les que ja treballen al camp des de fa molts anys. Per tant la necessitat de programes de capacitació respon a la demanda significativa dels formadors/es de circ per a la formació de infants, adolescents i joves en el circ social.

L’educació en valors a través del circ té per finalitat el creixement i maduració de l’alumne com a persona en el respecte a sí mateix a través de l’augment de l’autoestima, la constància, l’esforç, la superació i alhora el foment de la relació social de forma cooperativa desenvolupant valors com: la solidaritat, la el suport mutu, l’empatia i/o el respecte.


Foto de Blanca Blanco. Curs de Formació de Formadors en Circ Social i Hip Hop a Paris a le Plus Petit Cirque du Monde.

Aquest Programa Leonardo da Vinci és, doncs, una resposta a la manca de formació dels formadors de circ social a Europa. Hem de destacar que aquest Programa permetrà:
  • Garantir la sostenibilitat i el creixement econòmic del sector, garantint la millora de les qualificacions dels formadors de circ social que ja treballen en el camp ajudant-los a assegurar les seves trajectòries professionals i tenint la seva experiència professional reconeguda a través del Sistema Europeu de Transferència de Crèdits per l’Educació i la Formació Professional (ECVET) i garantint el desenvolupament de noves habilitats i competències per als formadors/es de circ novells que vulguin treballar en l’àmbit del circ social.
  • La creació d’un programa de 20 dies de formació per capacitar formadors locals en circ, que ja tenen una experiència bàsica en el treball en el circ social, per a convertir-se en formadors/es de circ social a través del primer programa europeu de formació en el circ social, validat pel sector i la Universitat Lliure de Brussel·les i basat en el sistema ECVET.

Una Formació de Formadors i Formadores de Circ Social a nivell europeu « educaciotransformadora

Experiències escolars: Blau cel, groga llimona

Anem al Teatre!
Per fi hem fet la nostra primera sortida. Aquest curs hem pujat a l’autocar per anar fins el poble i veure la representació de l’obra: BLAU CEL, GROGA LLIMONA al teatre del poble, al TEATRE PLAZA.

Proves pel taller » Blog Archive » ANEM AL TEATRE!!

Més de 400 espectadors segueixen el teatre de les Borges

El teatre ha estat el protagonista d’aquest cap de setmana a les Borges Blanques. Divendres va ser el torn al grup Àbac Produccions amb l’obra "La senyoreta Júlia", una obra que explica la història de la noble Júlia que la nit de Sant Joan sedueix un criat. A partir d’aquí comença una història d’amor i desamor, de dubtes i de seducció fatal. Dirigida al públic adult es van fer dues representacions al Pavelló de l’Oli. La primera, al matí, per als estudiants d’ESO i Batxillerat de l’IES Josep Vallverdú de les Borges Blanques, i la segona, a la nit, oberta al públic en general.

Les representacions van aplegar més 350 persones que van poder gaudir d’una representació amb la què, segons explica el regidor de Cultura, Francesc Macià “hem volgut revitalitzar les arts escèniques a les Borges, i crec que ho estem aconseguint”.

El Pavelló de l’Oli també va ser l’escenari de la representació de l’obra que va obrir el cicle de teatre familiar, Zum-Zum Teatre amb "La camisa de l’home feliç". Una vuitantena de persones van gaudir d’aquest espectacle per a tota la família que explica la història d’un rei malalt a qui per curar-se recomanen ser feliç.

La propera cita serà el 10 de març, al mateix Pavelló de l’Oli, amb l’obra "Les dones també fem història", representada per actrius amateurs de la comarca, que volen fer un reconeixement i homenatge als homes i dones que van patir la Guerra Civil a les Garrigues. Inspirada en el llibre Pa, crosta i molla d’Assumpta Montellà, és la visió de la Guerra Civil a les Garrigues, des de l’òptica femenina i està organitzada per la Federació d’associacions de Dones amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Publicat a www.somgarrigues.cat/

Més de 400 espectadors segueixen el teatre de les Borges - SomGarrigues

Experiències escolars: El bloc dels avions: Anem al teatre

En Rat, la Dela, en Beto i en Marc, són els protagonistes de l’obra “ No és tan fàcil ser un nen”.

Es coneixen per casualitat en un cau on hi viuen una simpàtica parella de ratolins. Poc a poc entre ells es formarà una gran amistat que els permetrà explicar-se les coses que els preocupen i aviat fundaran una banda: La colla del paper.

Una nit, quan el cau es queda sol, hi arriben el Senyor M i la senyora X, uns malvats personatges que duran a terme un terrible pla. Pretenen estafar a tots els nens i nenes del món prometent-los que a canvi d’entregar-los les seves joguines, els regalaran una súper consola però... la consola té un terrible poder i pot aconseguir dominar a tot aquell que hi jugui.

Per sort, els ratolins ho estan enregistrant tot amb una càmera!

El bloc dels avions: Anem al teatre

Els alumnes i professors de l'Escola de Música de Valldoreix surten fora de les aules

Cultura L'EMV organitza dues activitats per al proper mes de març: la Tarda Musical i la Sessió de Nit

Aquest mes de març l'Escola de Música de Valldoreix trasllada algunes de les seves activitats fora de les aules per fer-les visibles al públic i possibilitar la participació del mateix.

D'una banda, s'inaugura la Tarda Musical, que tindrà lloc a la Casa de Cultura el proper 15 de Març. En aquesta jornada els assistents podran gaudir d'un concert a càrrec dels i les alumnes més talentosos de l'escola.
De l'altra, i continuant amb la tradició iniciada el darrer any, l'EMV torna a organitzar la Sessió de Nit, una cita pels amants de la música i especialment per aquells que els agrada no només gaudir escoltant-la sinó també sent-ne protagonistes. Obert per a tots el públics, la Sessió de Nit permet la possibilitat de cantar una cançó amb l'acompanyament musical en directe de professors de l'escola. Aquest acte tindrà lloc el 22 de Març al Restaurant Montt i requereix inscripció prèvia.

Els alumnes i professors de l'Escola de Música de Valldoreix surten fora de les aules

Experiències escolars: ZER MONTGRÍ: Cicle Inicial

Anem al teatre...Cicle Inicial

El passat 14 de febrer els nens i nenes de cicle inicial de la ZER van anar a Girona, al teatre, a veure..."No és tan fàcil ser un nen"!!

ZER MONTGRÍ: Anem al teatre...Cicle Inicial

Experiències escolars: Fundació Privada Mare de Déu del Carme de Bellpuig: P5 Anem al teatre

TEATRE A P5

El dimarts dia 14 de febrer, els nens i nenes de P5 vam anar al teatre Ateneu de Tàrrega.
Tots junts vam poder gaudir d’una divertida obra teatral “Racons” que ens va fer viatjar per diferents llocs del món amb divertides històries d’amor i d’aventura.

Ens ho vam passar genial!!!

Fundació Privada Mare de Déu del Carme de Bellpuig: P5 Anem al teatre

Les arts escèniques per a infants i joves ja tenen codi de bones pràctiques


El CoNCA va presentar fa un parell de setmanes el Codi de bones pràctiques professionals a les arts escèniques i musicals per a infants i joves, un document que busca ser d’utilitat per al sector i ajudar a dignificar la professió. El codi també vol permetre el desenvolupament professional i la millora de les condicions de creació, producció i exhibició d’espectacles per a públic infantil i juvenil.

El treball repassa aspectes que van des de la creació de l’empresa fins a la gestió dels drets d’autor, passant pel conveni col·lectiu, els contractes, els drets, els deures, la programació d’espectacles o la gestió dels drets d’autor.

El codi s’adreça als professionals que treballen en el sector de les arts escèniques dirigides a infants i joves (teatre, música, musicals, circ, dansa, titelles, màgia), i la seva elaboració forma part del pla integral del sector presentat el 2010.

Les arts escèniques per a infants i joves ja tenen codi de bones pràctiques | Cultura 21

Guanya un pack de quatre entrades per a la 23a edició de La Mostra d'Igualada

Busquem fotografies per fer un compte enrere dels dies que falten per a La Mostra d’Igualada. Per participar-hi cal enviar una fotografia a comunicacio@lamostraigualada.cat abans del dia 18 de març.
Les fotografies han de ser verticals i han d’incloure algun element vinculat a La Mostra (logotips, samarretes, bosses). També seran vàlides les fotografies del protagonista participant a alguna edició anterior de la fira.

Les fotografies rebudes participaran al compte enrere i les tres millors podran guanyar un pack de quatre entrades per a la 23a edició de La Mostra d’Igualada. El jurat del concurs està format pel Director artístic, Òscar Rodríguez, el fotògraf oficial de la fira, Xavi Olivé i un representant dels Voluntaris de La Mostra.

En el moment d’enviament de la fotografia, el remitent es declara autor de la fotografia i, sota la seva responsabilitat, autoritza l’ús de la imatge de la persona/persones que hi apareixen, i que La Mostra d’Igualada, fira pertanyent a l’Ajuntament d’Igualada NIF P-0810100-H, en faci difusió en els canals que consideri oportuns relacionats amb el concurs fotogràfic i la difusió de la fira.

Aquí pots veure l'àlbum del compte enrere de l'any passat:
www.facebook.com/media/set/

La Mostra Igualada : / Premsa / Notícies / / / Participa al concurs Compte enrere! de La Mostra

La Pobla Televisió - TORNA EL TEATRE FAMILIAR

Publicat: February 23, 2012
Categories: 6-Tots els videos, Dijous Notícies 2012-02-23

TORNA EL TEATRE FAMILIAR

Tots els contes tenen un final feliç. Però un bon final per a qui? El llop no sol eixir molt ben parat en els contes infantils. Fart de ser el roïn de la història i acabar sempre malparat, el llop mamprèn un viatge per trobar el seu propi final feliç. Però al regne dels contes no estan preparats per a un llop així. Després de l’última presentació fallera torna el teatre a la Casa de la Cultura. La companyia la Tourné Teatre porta l’obra “Qui té por al llop feroç?” Teatre familiar que a partir del 3 de març ocuparà de nou l’escenari de la Casa de la Cultura.



La Pobla Televisió » Blog Archive » TORNA EL TEATRE FAMILIAR

"La camisa de l'home feliç" al Teatre Principal de Valls aquest dissabte

La Companyia Zum-Zum teatre presenta al Teatre Principal de Valls el proper dissabte 3 de març a les 18.30h el seu espectacle La camisa de l’home feliç, a partir del text de Lleó Tolstoi. L’obra ve directament de Feten, la Fira Europea de Teatre per a Nenes i Nens, el mercat professional més important d’espectacles familiars de l’Estat espanyol.
La companyia Zum-Zum treballa en el món familiar des de l’any 1994, quan va posar en marxa a la ciutat de Lleida el seu projecte teatral. Sempre han procurat posar en escena textos dels millors escriptors i dramaturgs universals de tots els temps així com espectacles que busquen en la tradició i la transmissió oral d’històries i contes l’arquitectura teatral més moderna.
En aquest muntatge, Zum-Zum s’ha servit d’un text de l’escriptor rus Lleó Tolstoi, (1828-1910), un dels grans novel·listes clàssics de la humanitat, especialment distingit per obres com Guerra i pau i Anna Karènina, però també fèrtil conreador del món de la pedagogia. En aquesta obra, explica la història d’un tsar que va caure greument malalt. El diagnòstic va ser que no era feliç. El remei que li van proposar era trobar un home feliç i posar-se la seva camisa. La companyia us convidarà a participar d'una de les grans aventures de la humanitat: la recerca de la felicitat. I per fer-ho volen associar les noves tecnologies a la més pura teatralitat per crear un univers d'imatges animades, d'objectes, de músiques i situacions per respondre una gran pregunta: qui és l'home o la dona més feliç del món? La direcció és de Ramon Molins i els intèrprets són Begonya Ferrer i Ramon Molins. L’espectacle és recomanat per a nenes i nens a partir dels quatre anys.
Les entrades
Per a aquells que no tinguin l’abonament familiar, el preu de cada entrada serà de cinc euros, amb el carnet cultural, i de set euros si no es té. El carnet cultural dóna dret a descomptes importants i es pot aconseguir a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Valls. D’altra banda, les entrades soltes són a la venda a les taquilles del Teatre Principal, obertes els dimecres no festius de 19.30 h a 21 h, i els divendres no festius de 12 a 13.30 h, així com el dia de la funció una hora abans de l’inici de l’espectacle. També es poden obtenir pel sistema Telentrada de Catalunya Caixa.
Jaume Huguet, 6
43800 Valls (Tarragona)
Publicat a www.delcamp.cat

El taller familiar i l’espectacle ‘Pinotxo’, tot un èxit!

202 persones van assistir a l’espectacle familiar de titelles Pinotxo de la companyia Galiot Teatre, el passat 26 de febrer, al Teatre Auditori Can Palots.

La coneguda història d’en Pinotxo, tot un èxit d’assistència, va ser explicada per dos titellaires: la Meritxell Serrats i en Jordi Monserdà, a partir de titelles de fil, titelles de pal i ombres xineses, molt elaborades i de gran format.

Però no només l’espectacle va gaudir d’una gran assistència de públic. El taller infantil de titelles, previ a l’obra, va captivar també a una seixantena de nens i nenes. La màgica història d’en Pinotxo va portar als més petits a crear, durant el taller, una titella de fusta de pal articulada. Amb l’ajuda dels pares i mares i amb un pal de gelat, gomets de colors, rotuladors i cinta aïllant, els petits van construir el seu propi Pinotxo. Una divertida i senzilla activitat manual que va fer passar una molt bona estona als infants i els va introduir de ple en la màgica història d’en Pinotxo.

El taller familiar i l’espectacle ‘Pinotxo’, tot un èxit! - Ajuntament de Canovelles

dimarts, 28 de febrer del 2012

Mowgli, el niño de la jungla a FETEN


Mowgli, el niño de la jungla
-------------------------------------------------------------------------------------------
Una producción del Centre de Titelles de Lleida - 25 años
Espectáculo para público familiar.
   
Feten 2012 - Teatro Jovellanos
1 de Marzo a las 19h.
--------------------------------------------------------------------------------------
centre@titelleslleida.com / Tel. 973 270 249 

Festival de Titelles i de Teatre d’Objectes al Poble Espanyol (Barcelona)

Del 16 al 25 de març es celebra al Poble Espanyol aquest festival, única proposta especialitzada en aquest gènere al nostre país.

La tercera edició del TOT Festival de Titelles i de Teatre d’Objectes de Barcelona arriba del 16 al 25 de març a espais, places i carrers del Poble Espanyol de Montjuïc. I ho fa amb un cartell més ambiciós encara que en les darreres edicions: Vint-i-dues companyies provinents de Polònia, Itàlia, EUA, Escòcia, Catalunya i diverses comunitats autònomes de l’estat.

Una programació que combina espectacles de titelles per adults amb una selecció dels millors curtmetratges d’animació i videoclips de música i titelles del Festival Internacional MECAL omplirà el Poble Espanyol de festa els dos dissabtes de TOT.

Divendres 16

21.00h Espectacle inaugural: The Pole / La Carpa / Públic adult

Dissabte 17

11.00h TOT Off / tot el recinte / Tots els públics
12.00h Monstres / Espai de Teatre / Tots els públics
13.00h Debat no.1 – Vale la pena fer un festival de titelles? / Ajuntament de Vallderoures / Professional
13.45h TOT Off / Tot el recinte / Tots els públics
16.00h TOT Off /Tot el recinte / Tots els públics
16.30h TOTal Experience / Porte de Prades / Tots els públics
18.30h El Traje del Emperador / Espai de Teatre / Tots els públics
20.00h The Pole / La Carpa / Públic adult
21.30h TOTNit / Ajuntament de Vallderoures / públic adult
Selecció de curtmetratges d’animació de música i titelles a càrrec del MECAL
Les Coses de la vida
Sessió Dj que baila (DVJ audio+video live set)

Diumenge 18 – Dia Internacional del Titella

10.30h a 12h Taller de construcción d’una titella gegant/ Espai Edicatiu i de lleure familiar/ Tots els públics
11h Dia internacional del titella

Rua Dia Internacional del Titella/ Tot el recinte / Tots el públics
Lectura del Manifest del Dia Internacional del Titella / Porta d’Ávila/ tots el públics

12.30h Marieta / Carpa /Tots els públics
13h Debat nº2: Trobada amb Margareta Niculescu i Joan Baixas / Ajuntament de Vallderoures / públic professional

13.45h TOT Off/ Recinte / Tots els públics
16.00h El traje del emperador / Espai de teatre / Tots els Públics
17.00h TOTal Experience / Porta de Prades/ Tots els públics
18.30h A life in her day / Ajuntament de Vallderoures / Públic adult

Dilluns 19

10.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
12h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
14.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar

Dimarts 20

10.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
12h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
14.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar

Dimecres 21

10.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
12h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
14.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar

Dijous 22

10.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
12h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
14.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
21h A life in her day / Ajuntament de Vallderoures / Públic adult

Divendres 23

10.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
12h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
14.30h Monstres / Espai de teatre / Públic escolar
21h Jardín Umbrío / Ajuntament de Vallderoures / Públic adult

Dissabte 24

11h TOT Off / tot el recinte / Tots els públics
12h Monstres / Espai de teatre / Tots els públics
13h Debat nº3 – L’evolució del titella a Catalunya / Ajuntament de Vallderoures / Públic professional
13.45h TOT Off / Tot el recinte / Tots els públics
16h TOT Off / Tot el recinte / Tots els públics
16.30h Ulular / Espai de teatre/ A partir de 6 mesos
18h Va’ dove ti porta il piedi / carpa / Tots els públics
21.30h TOTNit / Ajuntament de Vallderoures / públic adult

Diumenge 25

10.30h a 12h Taller de construcció d’una titella gegant / Espai Educatiu i de lleure familiar / Públic familiar
11h Ulular / Espai de teatre / a partir de 6 mesos
12.30h Marieta / carpa/ Tots els públics
13h Debat nº4 – La formació en el món del titella / Ajuntament de Vallderoures/ Públic professional
13.45h TOT Off/ Tot el recinte / Tots els públics
16h TOT Off/ Tot el recinte / Tots els públics
17h Va’ dove ti porta il piedi / carpa/ Tots els públics
18.30h CLOENDA/ Carrer i places del Poble Espanyol / Tots els públics

Poble Espanyol de Montjuïc
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13.
08038 - Barcelona
T. 935 086 300
F. 935 086 333
info@poble-espanyol.com

Publicat a http://www.seriebcn.net

TOT: 3er Festival de Titelles i de Teatre d’Objectes de Barcelona | serieBCN

La Fira Mediterrània assisteix a la 21a edició de FETEN 2012 | 15a Fira Mediterrània de Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa estarà a FETEN 2012, la Fira Europea d'Arts Escèniques per a Nens i Nenes de Gijón, que celebrarà la seva 21a edició entre els dies 25 de febrer i 2 de març. Ho farà amb més de 140 representacions a càrrec de 67 companyies de l’Estat espanyol, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Cuba, Dinamarca, França i Portugal, que presentaran els seus últims treballs, entre els quals destaquen sis estrenes. FETEN continua així oferint un espai de reunió per als programadors, distribuïdors i creadors, que analitzaran les noves tendències creatives i treballaran per impulsar un mercat cultural que reforci el sector de les arts escèniques. La Fira aprofitarà la seva estada a Gijón per participar en diferents activitats convocades per la Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat espanyol (COFAE), de la qual n’és membre: la junta i assemblea anual de l’entitat i una formació sobre la seva nova plana web.

http://feten.gijon.es/

La Fira Mediterrània assisteix a la 21a edició de FETEN 2012 | 15a Fira Mediterrània de Manresa

Experiències escolars:Els millors patufets anem al Teatre

El dia 20 de Febrer vam anar al teatre l'Ateneeu d'Igualada, a veure una obra molt bonica titulada gong! la història de la dragona Mina-li.

Totes les persones som diferents, unes altes, enes altres baixes, unes morenes, altres rosses i a cada persona se li dona bé una cosa diferent, la pintura, cantar, ballar, dibuixar....etc.

Doncs bé, la obra tractava d'un drac que no podia treure foc pels queixals i llavors es sentia diferent als altres, molts dracs reien d'ell, així doncs, va decidir fer un viatge per la Xina per veure si trrobava la solució, i allà es troba amb animals que intenten ajudar-la, però pobreta no va solucionar el seu problema.

Treia bombolles per el nas i va acabant treient confetis de colors i va tornar al seu poble ven contenta, ja que cada drac també és diferent igual que les persones, i la dragona Mina-li va veure que ser diferent també té les seves coses positives.

Era una obra molttt bonica hem va agradar molt!!!!

Els millors patufets: Anem al Teatre

"El Llibre de la Selva" al Guasch Teatre (Barcelona)

DEL 3 DE MARÇ A l’1 D´ABRIL

EL LLIBRE DE LA SELVA

Cia Veus-Veus

SINOPSI
És de nit i a la jungla se sent el plor d’un cadell humà. Akela, el llop, troba aquest cadell humà i decideix criar-lo sota la llei de la jungla. Akela decideix que Baghera, la pantera, faci de mestre al noi que han trobat al prat.

Hathi, l’elefant, decideix el nom del cadell, Mowgly. Baghera, ajudat per l’ós Baloo, es farà companya inseparable del noi. Però hi ha un animal que no desitja que en Mowgly es faci gran, Shere Khan, el tigre.

REPARTIMENT
Xavi Elies SHERE KHAN, KAA, HATHI
Jordi Font BAGHERA, REI LUI
Jordi Vicente AKELA, BALOO Montse González MOWGLY

QUADRE ARTÍSTIC I TÈCNIC
Tècnic: Roger Guinot
Enregistrament: R. Boya – S. Cerni
Coreografies: Joan Maria Segura
Escenografia: Mone Rodríguez i Eli Rodríguez
Màscares i Vestuari: Xevi Ribas
Disseny gràfic: Inés Moltó
Producció Executiva: Jordi Font
Direcció: Gabi Doz
Producció: Veus-Veus

Guasch Teatre
c/Aragó, 140 
08011 Barcelona
Taquilla i oficines 93 4513462

Experiències escolars: Gelats de maduixa

ANEM AL TEATRE!

Avui la meva classe hem anat a veure una obre de teatre musical infantil "Gong! La història de la dragona Mina-li".

Ha estat molt entretinguda i divertida i he pogut veure com és una obra de teatre infantil i com és comporten el nens veient-la ja que hi havia nens petits i algun dia els hauré de portar jo!
A estat una experiència que repetiria.

TEATRE D' IGUALADA


Gelats de maduixa: ANEM AL TEATRE!

"El fil del mite +7" a CaixaForum de Lleida

Dissabte 3 de març de 2012
Jordi Prat i Coll, dramatúrgia, guió i direcció i adaptació dels textos
Mario Mas, músics
Fiona Rycroft, Mireia Piferrer, José Pedro García, intèrprets

A través de relats imaginaris de gran bellesa i posant un accent especial en la narració i una lleugera dramatització, us proposem una aproximació a tres mites clàssics molt populars: el Minotaure, Teseu i Ariadna i Dèdal i Ícar.

De ben segur que les seves històries seguiran atrapant les generacions més joves amb els interrogants transcendentals que plantegen.

Horari: A les 18.00 h
Públic: A partir de 7 anys

Preu: 3 € per sessió
Preu reduït per a socis del Club Banyetes, jubilats, aturats, Club Estrella, Carnet Sènior de l'Ajuntament de Lleida, Carnet Jove, Carnet +25 i entrades adquirides amb targetes de "la Caixa": 1,50 €

CaixaForum Lleida
Av. Blondel, 3
25002 Lleida
Tel. 973 27 07 88
Fax: 973 27 48 89

Obra Social "la Caixa" > Agenda Online > El fil del mite +7

La dotzena gala internacional tanca el Festival de màgia de Badalona

El mag coreà HyunJoon Kim és la sensació de l'edició d'enguany

La Gala Internacional de Màgia que va fer diumenge  26.02.2012  la seva tercera i última funció al Teatre Zorrilla tanca el Festival Internacional de Màgia de Badalona(pdf) amb un espectacle conduït pel director del festival, Enric Magoo, que conjuntament amb els grups d’animació Gralla ofereixen una manera diferent, original i divertida de presentar la màgia.

Enguany la gala acull a mestres de la màgia vinguts de tot el món, com el coreà HyunJoon Kim, que presenta l’art de la manipulació clàssica on l’estètica juga un paper molt important. Els catalans Aliskim i Luna, que presenten el més visual i espectacular de la màgia: les grans il.lusions. Xavier Tapias, també català, amb un espectacle de la màgia més moderna i innovadora amb recursos tecnològics. I un número visual únic de 'teatre negre', que explica les meravelloses aventures de dos personatges vestits de blanc sobre fons negre, un duel d'il·lusions realitzat pels mags francesos Jérôme Helfenstein i Claude Brun.

Menció Honorífica pel Màgic Andreu

El Festival Internacional de Màgia de Badalona - Memorial Li Chang va atorgar la Menció Honorífica d'enguany al Màgic Andreu. El jurat li ha concedit en reconeixement a la seva carrera artística i trajectòria professional, marcada per una constant divulgació del món de la màgia al llarg dels seus 33 anys de dedicació.
El Màgic Andreu ha estat "un element de referència en el foment i la divulgació de la màgia tant a Catalunya com a tot l'estat espanyol. Gràcies a ell, un mag mediàtic, moltes persones han conegut el món de la màgia. La seva carrera ha estat marcada per la divulgació, l'afany de ser didàctic i el bon  humor".
http://www.vilaweb.cat/media/continguts/000/040/895/thumbnails/thumb_474__4.jpg

Publicat a http://www.vilaweb.cat/

La dotzena gala internacional tanca el Festival de màgia de Badalona - VilaWeb

El carnaval infantil de Poblenou aplega escoles i entitats

Publicat a http://www.radiopineda.com/

Èxit de la Rua infantil amb la participació de les escoles de primària de Poblenou, dissabte a la tarda. S'hi van poder veure nens i nenes disfressats de fantasmes, troglodites, espantaocells i de tot una mica. També hi van participar els Timbalers de l'Alt Maresme i les Forçes Infernals de Poblenou. Els organitzadors han estat un cop més l'Associació de Veïns Unió de Poblenou i s'han mostrat molt satisfets de la festa. La Regidora de Joventut i Activitats Populars, Sandra Villarte, ha dit que la participació ha estat un èxit, així com l'animació infantil i la xocolatada. La festa va acabar la Plaça Nova de Poblenou.

EL CARNAVAL INFANTIL DE POBLENOU APLEGA ESCOLES I ENTITATS / NOTICIES / RÀDIO PINEDA

"La Princesa i el Pèsol" al Casal Cultural El Maset (Sant Carles de la Ràpita)

Adaptació del conegut conte popular de Hans Christian Andersen en la que els personatges prenent vida en un taller de titelles.

Sinopsi
La protagonista, Amira, filla del rei Mustafà d’Aràbia decideix fugir, per evitar que el seu pare la casi amb un sultà que ella no coneix, el mateix li passa al príncep Arnau, quan la seva mare l’obliga a enamorar-se de la noia que sigui capaç de notar la presència d’un pèsol amagat sota set matalassos. Tot canviarà quan el destí farà que l’Amira i l’Arnau es coneguin.

Municipi: Sant Carles de la Ràpita
Lloc: Casal Cultural El Maset (C/Perot el Cantador, 1  - Telèfon: 977 740 - emontanes@stcrapita.altanet.org)
Quan: Dissabte 3 de març, a les 17 h.
Data d'inici: 03/03/2012 - 17:00

Publicat a http://www.surtdecasa.cat/

teatre infantil | Surtdecasa.cat - Sabràs què fer a les Terres de l'Ebre

dilluns, 27 de febrer del 2012

Espectacle familiar de La Ninotaire Dundaire a l'Espai Cultural Balmes


Abacus cooperativa i la Cia PATAWA un conviden a l’espectacle familiar de La Ninotaire Dundaire.
Aquest és un espectacle familiar per passar l’estona, riure i somiar. Qui sap si algun dia tot allò que imagines o pintes es farà realitat?

Hi haurà sorpreses i rialles de regal per a tots els eixerits i eixerides que ens vulguin acompanyar.

Dia: dissabte, 3 de març
Hora: 18 h
Lloc: Espai Cultural Balmes
Adreça: c/Balmes, 163  Barcelona



Espectacle familiar de La Ninotaire Dundaire | Abacus Cooperativa

Disney On Ice. Un Mundo de Fantasía al Palau Sant Jordi (Barcelona)

Un año más, la magia Disney se une con la belleza del patinaje sobre hielo en un nuevo espectáculo familiar para toda la familia. Disney On Ice. Un Mundo de Fantasía está compuesto de 4 emocionantes historias rescatadas de los mejores clásicos de dibujos animados: Rayo McQueen y el equipo de la película Cars harán una carrera de coches sobre hielo, La Sirenita y sus amigos descubrirán su reino marino, los personajes de Toy Story vivirán una apasionante aventura y las hadas Disney, con Campanilla a la cabeza, demostrarán hasta dónde llegan sus poderes.

Género: Espectáculo sobre hielo
Contemporánea
Fechas: desde 1 de marzo de 2012 hasta 4 de marzo de 2012
Teatro: Palau Sant Jordi  (Paseo Olímpico, 5(7), 08038, Barcelona)
Barcelona / Barcelona
Jueves, 19 h.  
Viernes 19.30 h.  
Sabado 16 y 19.30 h.  
Domingo 12 h.
Precios: De 25,15 a 48,38 €
Anticipada: El Corte Inglés (www.elcorteingles.es y Tlf. 902 400 222)

Publicat a www.griadelocio.com

Disney On Ice. Un Mundo de Fantasía. Teatro, Obras y representaciones en Barcelona capital | Guía del Ocio

"La Ventafocs" a l'Almeria Teatre (Barcelona)

Entrades a 7 € per veure "La Ventafocs" a l'Almeria Teatre, dissabtes i diumenges del 3 de març a l' 1 d'abril

Oferta vàlida per a màxim dues entrades per targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentant-la a les taquilles del teatre. Entrades limitades. Les entrades poden reservar-se trucant al Tel. 93 351 82 31. Dissabtes i diumenges a les 12 h. Preu de l'entrada sense descompte: 9 €.

"La Ventafocs" a l'Almeria Teatre: Fa molt de temps, en un regne molt llunyà, vivien un pare i una filla que estaven molt tristos perquè feia uns anys que s'havia mort la mare de la noia. Llavors el pare es va casar amb una senyora vídua molt dolenta que en tenia dos filles. Aquesta va convertir la noia en la seu criada, i mentre les seves dues filles feien la migdiada, ella havia de fer totes les tasques de la casa. I en les fredes nits d'hivern s'apropava al foc per escalfar-se.

Fitxa
Actors Carmen Vilao, Albert Riera, Mª del Mar Heredia, Fredi Badell
Direcció Fredi Badell
Tècnic de so i llum Jordi Torras
Escenografia Jordi Pahisa
Cançons Benjamí Conesa
Autors Germans Grimm
Adaptació teatral Catacrac Teatre

ESPECTACLE INFANTIL: a partir de 3 anys

Almeria Teatre
C/ Sant Lluís 64
Barcelona (Barrio de Gràcia)
www.almeriateatre.com

Publicat a http://www.suscriptoresdelavanguardia.com

"La Ventafocs" a l'Almeria Teatre - ESPECTACLE INFANTIL - Privilegis i Ofertes del Club

"CESC SERRAT Granotes, gripaus i altres trifulgues" a l'Auditori de Tarragona

Diumenge 4 de març de 2012 a les 12 hores
Contes, cançons i músiques.

Granotes i gripaus i altres trifulgues és un espectacle-audició format per un conjunt de petits contes i cançons explicades i cantades per un narrador-rondallaire, amb l’acompanyament musical i instrumental d’un músic, cantant.
Cada conte és il·lustrat amb objectes iconogràfics relacionats amb l’argument narratiu i compta amb una petita banda sonora (breus peces musicals, cançons...) que descriu cada personatge, l’acció i l’ambient.

D’un majestuós conjunt de cistelles ben disposades, en un fons de color que les emmarca, van sorgint diferents històries de granotes i gripaus, conills i serps, gats i gossos, pagesos i pageses, cabretes i llops, comtes i princeses, gegants i nans, el sol i els núvols, follets i fades…

Entrada: 4 euros
Clients de CatalunyaCaixa: 2 euros*


*Per a la compra d’entrades amb descompte cal acreditar-se amb el DNI i presentar una targeta o llibreta de CatalunyaCaixa
Venda d’entrades a la CX Sala d’exposicions Tarragona (c/ Higini Anglès, 5) i Telentrada.
CESC SERRAT, A TARRAGONA

"Diplo" al Teatre Auditori de Ripollet

Espectacle Infantil. Diplo A càrrec de la Companyia L´Estenedor. Espectacle de titelles. Un ou de diplodocus arriba fins a una platja. La Fàtima, mentre buscava pedres, el troba. El petit Diplo surt de l´ou i va creixent i, amb ell, creixen els problemes.

4/3/2012 A les 18:00 h
Lloc: Teatre Auditori  (Plaça Onze de Setembre, Ripollet - 93 580 91 92 -  jparra@ripollet.cat)
Promotor: PMC
Preu: 5 euros
ripollet.cat

Teatre infantil i juvenil, en anglès, el diumenge al Teatre de Sarrià (Barcelona)

at Teatre de Sarrià
Al Teatre de Sarrià
Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona






The Performers Inc. brings you “Robin Hood” & “Sleepy Hollow”, two theatrical versions of the famous stories, entirely in English, with songs sung live and for the whole family.
The Performers Inc. us presenta “Robin Hood” & “Sleepy Hollow”, dues versions teatrals de les famoses històries, completament en anglès, amb cançons cantades en viu i per tota la família.

Performing Date
March 4th
Robin Hood at 12 am
Sleepy Hollow at 6 pm

Data de presentació
4 de Març
Robin Hood a las 12hrs
Sleepy Hollow a les 18hrs


Book your seats at Teatre de Sarrià
Reserva las teves entrades al Teatre de Sarrià
93 203 9772 / cpsarria@gmail.com

Address / Adreça
Carrer Pare Miquel de Sarrià, 8, Barcelona.

Price / Preu:
One-Show-Ticket: €7 / Tiquet per a 1 show: €7
Special offer / Oferta Especial
Two-Show-Ticket: €10 / Tiquet per als dos shows: €10






Alaigua Teatre, el proper cap de setmana a Mallorca i a l'Hospitalet de Llobregat

- 3 de març actuem a la sala Sa Nostra de Palma de Mallorca amb l’espectacle Contes en Clau de Fa, a les 11 i les 12:30 del mati
Anika, es una gran aventurera a qui li agrada contar tot el que veu en els seus viatges als més menuts. La música l'acompanya allà on va... vols llegir els seus contes preferits??




- 4 de març a la sala de Teatre del Centre Catòlic d’Hospitalet de Llobregat amb Pam i punki i els drets de la Infància. A les 18h



Alaigua Teatre
Produccions Excèntriques
http://alaiguateatre.blogspot.com
610 415 677
info@alaigua.com


El jardí de l'avi, d'Animamundi, el març al Tantarantana de Barcelona

 EL JARDÍ DE L’AVI
ANIMAMUNDI, COMPANYIA DE TITELLES
DEL 3 DE MARÇ A L'1 D'ABRIL DEL 2012


dossier
Un espectacle de teatre d’ombres xineses amb un resultat tan bonic i senzill com suggeridor i màgic. Una sala a les fosques pot elevar la imaginació fins a cotes infinites.

L’avi viu en un lloc ple de coses que ningú no vol. Durant el dia es dedica a recollir i endreçar llaunes, ampolles de plàstic, vidre i papers... Durant la nit somnia amb un gran jardí ple de coses que tothom vol. Un dia coneix la Bambalina, ella també es dedica a recollir les coses que la gent llença a tort i a dret. Al mig de les escombraries hi troba un conte, sembla molt interessant. Però...quina llàstima, falten algunes pàgines! Se les deu haver endut la pluja o el vent. Mai no sabran com acaba el conte.
O potser hi ha alguna manera d’esbrinar-ho...? La Bambalina té una idea!

EL TEATRE D’OMBRES
Hi ha moltes maneres d’explicar contes i històries. Una d’elles consisteix a fer servir les ombres, una expressió artística molt antiga que permetia als pobles d’Orient recrear les històries mítiques dels seus déus i herois. Nosaltres hem triat aquest art per expressar el que volem transmetre.
Pensem que el teatre d’ombres proporciona un resultat tan bonic i senzill com suggerent i màgic. Una sala a les fosques, una pantalla al davant, un focus situat darrere la pantalla que projecta llum cap als espectadors, i entre la pantalla i el focus... siluetes en blanc i negre i en color, objectes, textures, plantes, aigua, mans, cossos, veus, música, esclats de color... És difícil no deixar-se arrossegar per la màgia de les ombres!

Horaris sessions: dissabtes 18h - diumenges 12h
Preus: 7,50 € - preu per grups 6 €

TEATRE TANTARANTANA
carrer de les flors 22 - 08001 Barcelona | telèfon 93 441 70 22  |  teatre@tantarantana.com
   www.tantarantana.com | tantarantanainfantil.blogspot.com