dimarts, 12 de juny del 2012

Unes 250 persones veuen les quatre últimes mostres dels tallers de teatre al Teatre Cirviarum de Torelló

Unes 250 persones veuen les quatre últimes mostres dels tallers de teatre

Unes 250 persones van assistir divendres passat a la presentació dels darrers tallers teatrals del grup Xarxa al Teatre Cirvianum. Els grups entre 6 a 14 anys, els més petits, van presentar quatre propostes teatrals. L’espectacle es va iniciar amb ‘Txaikovski i els nens’, un taller dirigit per Alícia Casadesús, i interpretat per sis infants entre 6 i 8 anys. La segona proposta va ser la de Marta Parramon, ‘Un misteri al Cirviànum’, interpretada per 12 nens i nenes entre 8 i 10 anys. El grup de cinc nens i nenes de 10 a 12 anys van presentar la proposta de Jordi Torres, ‘Diari d’una petjada’. Finalment, el segon taller dirigit per Marta Parramon, ‘El contrari’, va tancar l’espectacle amb la interpretació de 12 alumnes entre 12 i 14 anys. Jordi Torres, president del grup Xarxa, es mostra molt satisfet "per l’alt nombre de participants als tallers i perl’acceptació del públic".

Enguany, més d’una vuitantena d’alumnes han participat als tallers teatrals, i per aquesta raó, s’han dividit en un total de 7 grups més reduïts per “no baixar la qualitat de la formació”, explica Jordi Torres.

El grup Xarxa ja està preparant els tallers de cara a l’estiu, dos espectacles que es presentaran dues setmanes abans de la Festa Major: 'El Zoo d'en Pitus' i 'Somni d'una Nit d'Estiu'.

Aquest és el tercer cap de setmana que es presenten els tallers teatrals del grup Xarxa. 

Radio Ona - Emisora Municipal de Torelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada