dilluns, 11 de juny del 2012

Pilarin, 50 anys dibuixant per a tots - Exposició al Palau Robert de Barcelona - Blog de Joguiba

Pilarin, 50 anys dibuixant per a tots

Avui dediquem aquest article del Blog de Joguiba a una persona que ha format part de la nostra infància gràcies als seus fantàstics dibuixos que segurament molts de vosaltres haureu vist als vostres contes i llibres infantils.

Parlem de la il•lustradora Pilarín Bayés nascuda a Vic i dedicada tota una vida a dibuixar per a tots els públics: petits i grans.

En aquest blog us volem recomanar a pares i nens que visiteu l'exposició "Pilarín, 50 anys dibuixant per a tots" que s'organitza al Palau Robert de Barcelona i on hi trobareu els dibuixos, personatges i històries que han bocabadat i influït especialment al públic infantil i juvenil de vàries generacions.

Qui no recorda el llibre "El Zoo d'en Pitus" o dibuixos de la revista "Cavall Fort"...en total, il•lustrant més de 700 llibres molts dels quals ja coneguts internacionalment.

L'exposició es desenvolupa a través d’onze personatges i onze apartats: la bellesa, la comunicació, la convivència, el coneixement, la identitat, la cultura, la universalitat, la bondat, la tradició, la ficció i la diversió. Conceptes universals i segurament puntals educatius de nens i nenes.

Recordar-vos que els nens i nenes que sigueu del Club Super 3 que visitin el Palau Robert seran obsequiats amb un conte de la Pilarín Bayés, mostrant el seu carnet de soci i fins que els llibres s’exhaureixin.

Aprofitem per adjuntar-vos un link on accedireu a la pàgina web oficial de la Pilarín Bayés i on trobareu diferents plantilles de dibuixos de la Pilarín i les podreu pintar. www.pilarin.cat/pinta-i-juga/
Us convidem pares, nens i nenes que publiqueu els vostres dibuixos pintats de la Pilarín a la pàgina de Facebook de JOGUIBA: www.facebook.com/joguiba.

Esperem que no us perdeu aquesta gran exposició d'una de les millors il•lustradores infantils de Catalunya.

De part de JOGUIBA, gràcies Pilarín per la teva gran obra!

Del 18 d'abril al 11 de setembre a la Sala 1Palau Robert
Centre d’Informació de Catalunya
Passeig de Gràcia, 107 08008 Barcelona
93 238 80 91 / 92 / 93


Pilarin, 50 anys dibuixant per a tots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada