dissabte, 9 de juny del 2012

Mor en un accident de tràfic la Julieta Agustí, directora del Centre de Titelles de Lleida

Julieta Agustí, de 59 anys, va ser una una de les principals impulsores de la Fira de Titelles de Lleida.

08/06/2012 - 19:55h | Javier Ricou | LA VANGUARDIA
Lleida


Julieta Agustí, de 59 anys i directora del Centre de Titelles de Lleida, va morir ahir divendres en un accident de tràfic ocorregut en el terme municipal de Llardecans, a la comarca del Segrià. La Julieta conduïa un vehicle totterreny que ha col·lisionat frontalment contra un camió. El conductor d'aquest últim vehicle ha resultat il·lès.

L'accident ha ocorregut passada la una de la tarda i ara els Mossos investiguen les causes que l'han provocat. Julieta Agustí era la directora del Centre de Titelles de Lleida, creat fa vint-i-cinc anys. Va ser també una de les principals impulsores de la Fira de Titelles de Lleida -de la qual n'era també la directora-, un certamen nascut en 1986 i que reuneix cada any en aquesta ciutat, durant el mes de maig, a artistes de tot el món.


Ferran Baile:
Acabo de llegir el comunicat d´Unima i del Carles Cañellas al seu facebook, commocionat i incrédul he consultat la pàgina d´accidents de tràfic de la policia.
La Julieta ens ha deixat. Fa just un mes coincidíem amb ella i en Joan Andreu al Mecat de les Flors.
Costa fer-se a l´idea i no puc menys que pensar el desconsol que estarà patint en Joan Andreu Vallvé i els fills.
És una terrible noticia i més per com s´ha produit, de forma tan brutal i inesperada.
Recordo el coratge, la vitalitat i l´enteresa amb que la Julieta va afrontar el seu càncer i com li va guanyar la partida.

Un record per la Julieta Agusti, directora del Centre de Titelles de Lleida que ens ha deixat avui. Un petó i una abraçada a tota la familia.

Fonts: La Vanguardia - Ferran Baile - Ramon Molins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada