dimarts, 12 de juny del 2012

Màgia i música per als discapacitats intel·lectuals d’Atendis

Gala solidària per a ATENDIS a La Faràndula  

- El Club Rotary de Sabadell realitza la segona Gala Solidària.
- Prop de 500 persones es sumen a aquesta iniciativa solidària a la Faràndula.

El teatre municipal de Sabadell La Faràndula ha acollit la segona edició de la Gala Solidària Rotary Club Sabadell. El Màgic Andreu, el poeta Lluís Subirana i la Banda de Música de Sabadell, han col·laborat de forma desinteressada en aquesta vetllada amb el propòsit de recaptar fons per a l’associació APDP – Fundació Atendis de Sabadell i comarca.

El màgic Andreu va obrir la gala amb una gran actuació de màgia i sobre tot d’humor, com és habitual en aquest conegut artista. El relleu el va prendre l’actuació de la Banda de Música de Sabadell, amb un repertori de peces de swing sota el títol Do-Re-Mi-Fa-Sol-La…  Swing .

El poeta Lluís Subirana, va recitar, acompanyat de quatre flautes travesseres, el poema Mireia, dedicat a una nena amb discapacitat intel.lectual, que sempre trobava al carrer jugant amb la seva nina preferida. Una nova actuació del màgic Andreu, carregada de somriures i la segona part de l’actuació de la Banda de Música de Sabadell, van servir per tancar aquesta gala solidària.

“És fabulòs que hi hagi iniciatives com aquesta”, comenta emocionada a iSabadell la presidenta de l’associació APDP – Fundació Atendis de Sabadell i comarca, Joaquima Júdez.

Amb els diners recaptats podrem fer bossa per adquirir un microbús adaptat, per poder traslladar a les persones amb discapacitat intel·lectual que reben els nostres serveis i realitzar sortides i activitats diverses. L’associació dóna atenció a un col·lectiu que pateix una discapacitat intel·lectual des del moment del naixement. Oferim tuteles i ajudem a les persones que tenen fins a discapacitats mentals severes, per això tenim professionals especialitzats en l’atenció directa a les persones i disposem de quatre centres dins de la ciutat de Sabadell, l’últim centre, La Carena, a Can Roqueta, el vam inaugurar en el mes de gener, amb el que hem aconseguit donar un millor servei i un augment de places per poder ajudar a més persones que puguin necessitar aquests serveis”.

El president de Rotary Club de Sabadell, Francesc Cusidó, s’ha mostrat satisfet per realitzar la segona edició de la Gala Solidària, per poder ajudar a entitats de la ciutat. En declaracions a iSabadell ha comentat que aquesta segona edició ha estat un gran èxit i que ja comença a pensar en la tercera edició. “Si tot va bé hi haurà una tercera edició”, ha subratllat Cusidó.

Què és Rotary Club Sabadell?

El Rotary Club de Sabadell es va fundar a l’any 1992, format actualment per 25 membres. Aquest club està format per empresaris i professionals que creen una xarxa de voluntaris al servei de la comunitat, realitzant projectes solidaris i d’ajuda.

Rotary és una filosofia de viure que procura reconciliar el constant conflicte entre el desig de beneficiar-se un mateix i el deure d’ajudar i servir als altres. Aquesta filosofia queda ben reflectida en el lema de la Fundació Rotària, que diu “donar-se abans de pensar en un mateix” i que es basa en un dels seus principis fundacionals: “Es beneficia més aquell qui millor serveix”.

 Les fotos són de David B.

Teatre Municipal La Faràndula
c. d'Alfons XIII, 33.
08202 - Sabadell 

Màgia i música per als discapacitats intel·lectuals d’Atendis | isabadell.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada