dimecres, 13 de juny de 2012

L’Aula de Teatre de Martorell organitza l’Escola d’Estiu 2012

Si sempre heu tingut ganes de fer teatre i mai no us heu decidit, ara és el moment per fer un curs intensiu d’estiu a l’Aula de Teatre de Martorell i gaudir aprenent els principis bàsics de l’Art de la interpretació d’una manera lúdica i divertida. Hi ha 4 modalitats de tallers adreçats a cada franja d’edat. Així, del 25 de juny al 13 de juliol s’ofereix el taller de teatre per infants de 5 a 8 anys. Durant tres setmanes treballaran un conte clàssic, faran expressió corporal i construiran titelles a partir de material reciclat.

L’escola d’estiu de l’Aula de Teatre també ofereix un Taller de teatre per a nens i nenes de 9 a 12 anys que faran del 2 al 13 de juliol. En aquest taller improvisaran, crearan un personatge i faran de pallasso.

A més, tenen previst fer un curs bàsic per a adolescents, del 2 al 6 de juliol, i un per a adults, del 25 al 29 de juny. Aquests dos cursos els impartirà la martorellenca Maria Àngels Largo i no cal experiència prèvia per apuntar-s’hi.

Les inscripcions es poden fer fins el 20 de juny a l’oficina de l’Aula de Teatre, al carrer Francesc Santacana 13, els dimarts, dimecres i dijous de 17h a 20h. També per correu electrònic auladeteatredemartorell@gmail.com o trucant per telèfon 93 775 54 81.

L’Aula de Teatre de Martorell organitza l’Escola d’Estiu 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada