dimecres, 13 de juny del 2012

"GENKAKU" espectacle de final de curs de l’Escola Juvenil de Circ de l’Ateneu Popular 9barris


Divendres 15 i dissabte 16 de juny 2012 | 21h -  Ateneu Popular 9barris 6€

GENKAKU espectacle de final de curs de l’Escola Juvenil de Circ de l’Ateneu Popular 9barris

Un dia et despertes i no saps on ets, tot el teu món i el que gira al seu voltant ha desaparegut. Qui són els que t’envolten? Sense saber-ho formes part de l’engranatge d’aquesta nova realitat. L’únic que et ve al cap és: Genkaku, Genkaku...

Espectacle creat pels joves de l’Escola Juvenil de Circ de l'Ateneu Popular 9barris, on mostraran aquesta història a través del teatre, la dansa, els aeris, les acrobàcies i altres tècniques imaginatives.

Els i les alumnes: Albert Romera Vandewiele, Alex Herrador Contreras, Andrea Castanardo Rojas, Carla Andújar Campos, Clara Blasco Sala, Helena Vivas Ramajo, Jana Lafuente Asensi, Janis Ases Carol, Kaori Mutsuda Zapater, Luisa Fernández Madriles, María Aguilera Pérez, María Sola i Busto, Mar Pelaez Climent, Ona Vives Pérez, Paula Guerrero Ruesga, Roger López Berbel, Sandra Garces Laguarta, Sheila Escobar Peregrina. 

Els/les nostres professors/es: Beatriz Contreras, Borja González, Josep Pla, Lucas Ruiz, Marta Riera. 

Entrades anticipades: al bar de l'Ateneu la mateixa setmana de les funcions (de l'11 al 15 de juny). A taquilla: des d'una hora abans de l'inici de la funció.
Espectacle que forma part de la Mostra de la Formació i el Circ Social a Nou Barris 2012 

Ateneu Popular 9barris
Carrer de Portlligat
08042 Barcelona
933 53 95 16

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada