dilluns, 11 de juny del 2012

Fira de màgia al carrer de Torroella de Montgrí

La màgia ha omplert els carrers de Torroella de Montgrí durant aquest cap de setmana. En total, unes 10.000 persones han gaudit de la primera edició de la fira de màgia al carrer, Fimag 2012. Segons fonts de l'organització, els artistes participants han situat la fira com "una de les millors de l'estat" per l'organització, el tracte i la implicació comercial. I és que a més de totes les actuacions al carrer, els comerços de la vila han volgut afegir el seu granet de sorra i han decorat els seus aparadors amb motius relacionats amb la màgia i utilitzant les siluetes que apareixen al logotip de la pròpia fira. Aquest any, la iniciativa ha comptat amb l'ajuda de 70 voluntaris. 

Unes 10.000 persones passen per la primera fira de màgia al carrer de Torroella de Montgrí





Els carrers i places de Torroella de Montgrí s’han omplert aquest dissabte de gent i de màgia amb la celebració de la Fira de Màgia al Carrer. Ahir el vespre es va concedir el premi Fimag 2012 a l’Il•lusionista Xevi, en el transcurs d’un sopar de gala – espectacle que es va fer al Palau Lo Mirador. L’espectacle va anar a càrrec de la companyia Zootroupe.

L’Il•lusionista Xevi va rebre el Fimag 2012 en el transcurs del sopar de gala de mans del vice-president de la Diputació, Xavier Soy, de l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, i del director del Fimag, Juli Carbó. L’Il•lusionista Xevi va dir que se sentia ‘molt honorat’ i va dir que se sentia una persona ‘amb molta sort per haver estat reconegut a la meva terra’.

Aquest dissabte es duen a terme el gruix de les activitats, amb un mercat d’articles de màgia, taller de manualitats, taller de màgia i una trentena d’actuacions en diferents indrets de la vila. Al matí s’ha fet la gala de mags gironins amb la plaça de la Vila plena de gom a gom i a la tarda la gala de mags joves al pati de can Quintana Museu de la Mediterrània, amb una trentena de mags, entre professionals i aficionats, que han actuat per més d’una dotzena de carrers, places i espais del nucli antic de la vila.

L’Espai Ter acull les representacions de ‘La asombrosa historia de Mr.Snow’, premi al millor espectacle de la Mostra d’Igualada, a càrrec d’Antonio Díaz, que és Premio Nacional de Magia. Dilluns a la nit, el cinema Montgrí projecta ‘L’illusioniste’, de Sylvain Chomet.

La Fira de Màgia al Carrer de Torroella de Montgrí és una iniciativa de l’Associació Cultural FIMAG creada per un grup de persones de diferents entitats i col•lectius que d’una manera o una altra estan relacionades amb el món de l’espectacle. L’organitzador i director és Juli Carbó, mentre que David el Mag s’encarrega de la direcció artística.

GironaInfo.cat: FIMAG porta la màgia als carrers de Torroella


Unes deu mil persones han assistit aquest cap de setmana a la primera edició de la Fira de Màgia al Carrer de Torroella de Montgrí, segons que han confirmat fonts de l’organització de la fira i de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, que van constatar que dissabte, els aparcaments habilitats a la vila havien quedat plens i l’assistència als espectacles, sobretot a la tarda i al vespre-nit havia estat de ple absolut. El director de la Fira de Màgia al carrer, Juli Carbó ho va resumir simplement dient: "estem eufòrics".

Carbó ha assegurat que "tots els espais han funcionat per al perfil de gent al que estaven destinats": el pati de Can Quintana – Museu de la Mediterrània es va omplir de gom a gom, amb més de 250 persones que van assistir a la gala de mags joves el dissabte a la tarda. L’Espai Ter va tenir una ocupació de més de 1.100 persones en els dos passis que es van programar. La Sala, que a les dotze de la nit oferia la sessió de màgia golfa va superar-se l'aforament en escreix. Al sopar espectacle del Palau Lo Mirador de divendres a la nit s'hi van registrar més de 220 persones.

Unes 10.000 persones passen per la Fira de Màgia de Torroella de Montgrí - AraGirona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada