dimecres, 6 de juny del 2012

Festa Major Sant Gervasi (Barcelona) del 8 al 17 de juny

FMStGervasi_12_dinsDel 8 al 17 de juny Sant Gervasi celebra la seva Festa Major. Hi haurà activitats per a tots els gustos que faran que la gent surti al carrer.

La Festa Major de Sant Gervasi arrenca el divendres 8 de juny amb un concert jove a la plaça de la Bonanova amb el grup Kayomalayo. El dissabte 9 se celebrarà el tradicional correfoc que anirà des dels jardins de Ca n'Altamira fins a la plaça de la Bonanova, on hi haurà sopar i l'actuació de The Beaties Music Grup, interpretant música dels Beatles. I per tancar el primer cap de setmana, el diumenge 10, es podrà tastar algun dels tallers que ofereix el centre cívic Vil·la Florida o ballar sardanes a la plaça de Cardona.

Les activitats entre setmana començaran el dimarts 12 de juny amb un concert de gospel a la plaça de Molina. El dimecres 13 la gent gran ha preparat el seu ball i berenar de Festa Major al centre cívic Vil·la Florida.

El dijous 14 es podrà gaudir de la festa infantil a la plaça de Cardona, concert de les escoles de música, botifarrada i jazz del Lucky Guri a partir del les 18 hores a la plaça de Frederic Soler.
El divendres 15 la festa als Jardins de Brusi començarà amb l'espectacle per als més petits i continuarà a les 21 h amb una festa per debutar punxant i el concert jove de Festa Major on actuaran els grups guanyadors del 3r concurs de maquetes de la Festa Major de Sant Gervasi. També divendres tindrà lloc al centre cívic de Vil·la Florida el sopar de Festa Major.
 
El dissabte 16 el centre cívic Pere Pruna organitza un itinerari pel jardins del Bosc Bertran i el barri de Sant Gervasi, és gratuït però cal reservar plaça (tel. 934 186 537), a la tarda hi haurà festa infantil als jardins del mateix centre. Més tard, tindrà lloc la festa màgica de la Bonanova, amb sopar a la fresca, castells de focs i balls de Festa Major.

El diumenge 17 tindrem matí de festa major a la plaça de la Bonanova on durant el matí hi haurà xocolatada amb xurros per a tothom, campionat de futbol de botons, animació infantil i concurs de pintura ràpida.

També per la Festa Major es presenta l'exposició del projecte de la Memòria Oral de Sant Gervasi, que recull les històries del barri a través dels relats dels veïns i els records sobre l'evolució històrica des del 1900 fins a l'any 2000. Aquestes històries gravades en vídeo, es podran veure i sentir durant la Festa Major, al Centre Cívic Vil·la Florida.

Exposicions Memòria Oral
Sant Gervasi-La Bonanova
Del 8 al 17 de Juny | Centre cívic Vil·la Florida (Carrer de Muntaner, 544  08022 Barcelona 932 546 265)
 
Sant Gervasi-Galvany
Del 20 al 30 de Juny | Centre cívic Casa Sagnier (Carrer de Brusi, 61  08006 Barcelona 934 140 195)


Festa Major Sant Gervasi | Notícies | Districte Municipal de Sarrià – Sant Gervasi | Ajuntament de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada