dimarts, 12 de juny del 2012

El Teatre Auditori de Granollers acull els festivals de final de curs d’escoles de ballet i dansa - Teatre Auditori de Granollers

Una vuitena d’escoles de la comarca actuen entre el juny i el juliol al Teatre Auditori i al Centre Cultural

Per tercer any consecutiu vuit escoles de dansa i ballet de Granollers i altres poblacions de la comarca confien en el Teatre Auditori de Granollers i el Centre Cultural de Granollers per presentar els seus festivals de final de curs. En total trepitjaran els escenaris més de 1.000 alumnes de totes les edats per presentar els balls i les coreografies que han preparat al llarg de tot l’any amb molta dedicació i il•lusió per a que amics i familiars puguin gaudir al final de la temporada.

La primera escola en actuar és l’Estudi de Dansa Klass de Granollers que celebra el festival de final de curs al Centre Cultural en dues sessions, dissabte 9 de juny a les 18 h i diumenge 10 de juny a les 11.30 h, i on representaran coreografies de ballet, jazz, flamenc i hip-hop.

L’Escola de Dansa Judit Font de l’Ametlla del Vallès actua dissabte 16 de juny a les 17 h al Teatre Auditori de Granollers també en el marc del festival de final de curs. Música, ritme, expressió i moviment seran representats amb coreografies i estils molt diversos com el ballet, funky, dansa contemporània, hip-hop, flamenc, aerodance i salsa.

Diumenge 17 de juny a les 17.30 h al Centre Cultural de Granollers l’Estudi de Ballet Sylvia de Granollers presenta el festival de final de curs amb coreografies de dansa clàssica i contemporània, hip-hop, jazz, castanyoles i flamenc creades especialment per a l’ocasió.

L’Escola de Dansa Congost de Granollers presenta el dissabte 30 de juny en dues sessions, a les 17 h i a les 20 h al Teatre Auditori de Granollers, l’espectacle Toda una vida, on repassaran les millors coreografies de flamenc apreses aquest curs.

L’Escola de Dansa Swing de Granollers actua el dissabte 30 de juny i el dissabte 7 de juliol, a les 17 h i a les 20 h ambdós dies, al Centre Cultural de Granollers per presentar el festival de final de curs amb coreografies d’estils i modalitats tant variades com la dansa-jazz, l’street dance, funky, hip-hop, ballet clàssic, dansa del ventre, flamenc o arts marcials.

Diumenge 1 de juliol a les 18 h al Teatre Auditori de Granollers és el torn de l’Escola de dansa EnDansa de Les Franqueses del Vallès, per celebrar el festival de final de curs amb la mostra Els quatre elements, amb coreografies de ballet clàssic, dansa clàssica, dansa-jazz, espanyola i flamenc.

L’Escola de Dansa i Percussió Tukupracum de La Garriga actua el diumenge 8 de juliol a les 18 h al Teatre Auditori de Granollers per presentar un espectacle amb Disney com a fil conductor i coreografies de jazz, ballet clàssic i contemporani, dansa del ventre, salsa i hip-hop.

Per acabar la roda de festivals de final de curs, l’Escola de Dansa Àgueda Murillo de Granollers actua el diumenge 15 de juliol a les 12 h i a les 18 h al Teatre Auditori de Granollers on els alumnes mostraran les seves habilitats en dansa clàssica i contemporània, jazz modern, flamenc i hip-hop.


Centre Cultural de Granollers
C/ Joan Camps, 1
08401 Granollers
Tel. 938 702 153
info@centreculturaldegranollers.cat

Teatre Auditori
Torras i Bages, 50
08401, Granollers
Telèfon: 93 840 51 21

El Teatre Auditori de Granollers acull els festivals de final de curs d’escoles de ballet i dansa - Teatre Auditori de Granollers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada