dimarts, 12 de juny del 2012

El Circ de les Musaranyes enllesteix la carpa que servirà de paraigua del món del circ del Camp

Imatge de la carpa del Circ de les Musaranyes a Riudoms
El Circ de Les Musaranyes, companyia professional que va néixer fa 12 anys a la ciutat de Reus,  ha instal·lat a Riudoms una carpa de circ enmig d’un entorn rústic per a desenvolupar-hi activitats culturals i formatives.

 La proposta de la companyia és un projecte innovador que pretén combinar els dos vessants amb els que tradicionalment treballa, el formatiu i l’artístic, donant continuïtat al seu treball anterior i alhora oferint la possibilitat de poder desenvolupar aquesta iniciativa sota la veritable casa del circ, la carpa.
La carpa vol ser el paraigua on professionals del món del circ puguin assajar, crear, investigar i produir produccions relacionades amb aquest àmbit. Per altra banda, vol ser una plataforma impulsora com a centre de formació, tant dirigit a professionals amb cursos de tècniques específiques com pensat per aquelles persones que volen començar a iniciar-se i relacionar-se amb el circ. La seva primera activitat a la carpa del circ l’oferirà aquest estiu a través d’uns casals adreçats a infants de 5 a 14 anys durant el mes de juliol. 
I per al proper curs escolar 2012-2013 ofereix dins de la seva programació uns tallers de circ adreçats als centres escolars on combina els tallers de circ amb tallers de granja, aprofitant l’entorn rural on es desenvolupa l’activitat. Tots els centres escolars que ho desitgin són convidats a conèixer el projecte de primera mà el proper dijous 7 de juny de 15 a 19h i el dissabte 9 de juny de 10 a 13h en les jornades de portes obertes.

Publicat a http://www.delcamp.cat

delCamp.cat - El Circ de les Musaranyes enllesteix la carpa que servirà de paraigua del món del circ del Camp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada