dimarts, 12 de juny del 2012

Debat Arts Escena - llistat resolucions Departament de Cultura i convocatòria

En el seu darrer butlletí, aquesta associació, a més de convocar-nos a una nova edició dels seus 'El teatre i els 7 pecats capitals', ens ofereix la possibilitat de consultar les subvencions concedides (o no) enguany pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Només una companyia per a infants i joves (La Baldufa), el Jove Teatre Regina, i alguns altres teatres que aposten d'una forma clara pels espectacles infantils i/o juvenils: SAT, Tantarantana, Guasch... (i ens en deixem).


DEBAT ARTS ESCENA
ÉS UNA ASSOCIACIÓ SENSE ÀNIM DE LUCRE OBERTA A TOTS ELS CREADORS
— US CONVIDEM A PARTICIPAR-HI —
APUNTEU-VOS-HI!!!

(envieu-nos les vostres dades)

 newsletter_DAE / Butlletí núm. 16, juny de 2012 

 RESOLUCIONS OFICIALS GENERALITAT
Aquest comunicat és bàsicament per adjuntar-vos uns documents accessibles amb un clic i amb format pdf dels continguts de diverses resolucions de la Generalitat que si bé possiblement alguns ja les poden conèixer per ser-ne afectats de forma directa o indirecta, altres potser en podran tenir un més ampli coneixement fent-ne una lectura més detallada. 

 PROPER DEBAT del CICLE EL TEATRE I ELS 7 PECATS CAPITALS
Us recordem que la pròxima xerrada-debat EL TEATRE I LA PERESA és el proper dimarts dia 12 AL TEATRE-MUSEU EL REI DE LA MÀGIA (carrer de les Jonqueres,15) A LES 19.00 h.


EL REI DE LA MÀGIA
Carrer de les Jonqueres 15
08003 Barcelona
PER CERT!
Si encara no ets membre de DebatArts, és ben fàcil de fer-te’n, només ens has de fer arribar les teves dades (nom, cognoms, telèfons, i número de DNI) a debatarts@debatarts.cat i no pateixis, que els noms dels membres de la nostra associació són absolutament secrets i MAI I SOTA CAP CONCEPTE els farem públics.
I per saber les novetats que es van produint visita bloc debatarts o adreça't al FaceBook Debatarts i fes-te’n amic/amiga, subscriu-t'hi i rebràs notícies puntualment quan les publiquem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada